Evet arkadaşlar başlıktaki tarih, saat, firma ve güzergahlarda başlıyorum 2010 wat sezonuna Çalışacağım yer de belli oldu sonunda, Lake George Holiday Inn de çalışacağım..
Evet arkadaşlar başlıktaki tarih, saat, firma ve güzergahlarda başlıyorum 2010 wat sezonuna Çalışacağım yer de belli oldu sonunda, Lake George Holiday Inn de çalışacağım..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bileti ne kadar aldın
helecan küpü
7 Haziran THY ile direk NewYork seferinde yemek veriyorlar mı
hayırlısı olsun
kill them all-spartacus
7 Haziran THY ile direk NewYork a gidiyorum yemek veriyorlar mı
veriyorlar merak etme ac kalmayacaksin yani
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
çok iyi almışsın yaa
helecan küpü
arkadaşlar benim uçuş 26 haziranda saat 11.30da .THY aktarmasız JFK ye gidecek. acaba oraya varışım New York saatine göre kaçı bulur????
benımde londra aktarmalı .. sabah8 de 15 hazıran İstnbl-londra-jfk aynı anda ıncez jfk ye sanırım..1sa 50 dk duraklama suresı var
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Atatürkte falan görüşÃ¼rüz sucre.. benm ingiltere aktarmam 4 saat olması lazım yanlış hatırlamıyorsam..
Az kaldı biz de gidiyoruz Her ne kadar siteden yol arkadaşı çıkmasa da... Salı akşam 6:30ta New York'a iniyorum, bir gece Staten Island'da konaklayıp ertesi gün Lake George'a geçip, 2010 wat sezonuna başlayacağım hayırlısıyla... Diğer arkadaşların da her şey gönüllerince olur umarım...
ne yapacaksin otelde?
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks