2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Teşekkürler ayhn
kardesm cok guzel hazırlamıssın bavulu bende senn gıbı yaparım muhtelemelen ...ama sponsorun sana verdiği incurance card ve sim kart yokmu? ayrıca FOTO MAKİNASı yazdınmı benmı görmedım? en onemlı sey![]()
kill them all-spartacus
ELEKTRONİK
-Laptop
-Psp
-Telefon
-Ipod
-Fotoğraf makinesi
-Ve bunların her türlü elektrik kablosu usbsi vesairesi...
-Dönüştürücü
-Laptop goturenler windows kurulum cd si olaki makinanınz cokerse diye
AKSESUAR
-Saat
-Gözlük
-Şapka
-Küpe, kolye
KOZMETİK
-Deodorant
-Parfüm
-Tırnak makası
-Tıraş makinesi
-Diş fırçası, macunu (inincede alınabilir olsa gerek)
-krem vesaire
GİYİM KUŞAM
-Bir haftalık tişört 7-8 tane
-3 şort (biri kot, biri basketbol, biride mayo)
-2 pantolon
-Pijama yada yatarken giyilecek birşey
-Çokça iç çamaşırı ve çorap 5 li 10 lu toptan satılanlardan olabilir
-Spor ayakkabı giyilen, ilave yazlık ayakkabı yada terlik artı kundura ayakkabı
-Akşamları soğuk olur diye baharlık ceket yada uzun kollu sweet veya kazak
-Gömlek belki bir cift olaki işveren yemek daveti filan verir.Tişörtle gitmeyin diye
IVIR ZIVIR
-Kitap, dergi
-Kağıt kalem
-Ikinci iş düşünler için portfolyo dosyası (yaptıgım işlerin cıktısı vs) grafik bölümü oldugum için
-Nazar boncuğu, magnet incik boncuk hediyelik küçük seyler
-Kurdele çafcaklı, en pembesi, en fosforlusu bavulunuza baglayın kolayca bulun benzer bavul cokmus ona gore
EVRAKLAR
-Firmanızı size hazırladığı ds 2019, sevis vs
-Pasaport
-Cüzdan
-Uçakta verilen form
-Bunların herbirinin fotokopisi el bagajında ve bavulda olmak uzere ikiser adet ve mailde yada telefon hafızasında dijital scanleri
-Para ne kadar götürebiliyosanız
arkadaşlar hakkaten sözlük fln götürülüo mu??? ya da bilmediğin bi kelimeyle fln karşılaştığında ortalıktaki bi abdliye fln mı soruluo?
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
götürmende ne gibi bi sakınca olailir kiaynı görevi internetteki sözlkler de görür o ayrı ama ben götrcem yine de unutmazsam
sozluk mutlaka goturun arkadaslar. sozluksuz olur mu hic![]()
ben cok bişey götürmeyi düşÃ¼nmüyorum..sırt cantasıyla giderim herhalde..sirkette öle öneriyor..
Telefonuma sozluk yuklemistim. Gerekli oldugunda onu kullaniyordum. Nokia ve iphone lar icin uyumlu bircok sozluk var. UCretsiz olarak onlardan birini kullanabilirsin. Eger yaninda telefonunu gotureceksen.
Ama onun haricinde sozluk biraz abes kacar gibi. Konusurken bilmedigin bi kelime olursa sozlugu acip aramak-one minute one minute simdi bulacagim falan
Kelime akliniza gelmezse zaten yaklasik kelimelerle tarif ederek karsidaki anliyor. Hem dilin gelisimine de faydali.
Ama bazen gerekmiyor da degil. Bi carsaf diyecegim diye 20 cumle kurmustumElimle carsaf serme, katlama vb. hareketleri yapmistim ancak adam anladi
Ama artik olsem unutmam:P
Sometimes memories can kill...
alla alla kurt dusurdun içime yaws, hangisini bırakabilirm ki onalrın hepsi benim için gerekli elektroniklerin, foto makinesi almak istemesdim yanıma ama new yorka gidiyorum abi nasıl almıyım , ipod suz bakkala gitmiyorum, laptop desen ikinci işim olacak o benim, psp yi belki almam desem direk ucus 12 saat ne yapacagımı sasırırım, arada oynamak lasım.![]()
ipodla fotograf makinesini al.
ipoddan wifi ile internete baglanirsin muzik, oyun falan takilirsin. Fotograf makinesi de olmazsa olmaz zaten (:
Insanin nete giresi gelmiyor zaten. Cikip sokaklarda gezip tozarsinPsp yi de birak bosuna tasima.
Turkiyedeyken Dantes Inferno yu oyna pspden. Bitir zaten baska oyundan zevk almazsin :P Yanina alamzsin![]()
Tras makineni bosuna goturme calismaz ordabizimkiler 220 wolt la calisiyor.Orda woltaj dusuk oldugu icin calismiyor.Ben goturdum kullanamadim...
iyi yolculuklar için bon voyage kullanabilirsin mesela
ama hakikaten şimdi düşünüyorum da sözlük sadece resmi belgelerdeki bazı kelimeler için falan gerekli olabilir belki, onun dışında günlük hayatta bilmediğimiz kelimeleri başka kelimeler kullanarak anlatabiliriz diye umuyorum. ama şunu da düşünüyorum küçük bir cep sözlüğünün içeriği de ne kadar yeterli olabilir ki? telefona sözlük yüklemek daha iyi görünüyor
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
peki bu elektronik sözlükleri havaalanınlarında satıyolar mı?
Media markette 60 liraya bir elektronik sözlük gördüm.Baya sağlam.Bizim işletme terimlerini falan da çevirebiliyor.DüşÃ¼nüyorum gitmeden almayı.
""Let the game begin""
220-110 W çevirici alıcam traş makinem için çalışmaz mı?
cevirici dedigin prizin ucuna takilan ufak aparatsa o volt dusurmez. Sarj makineleri zaten 220-110 arasi calisiyor. O donusturucu sadece ucu girsin diye.
Ama tras makineleri calismiyormus herhalde. Tras makinesinin uzerinden bakarsin kac w olduguna.
Ayrica yeni alacaksan abd den alabilirsin. Cok ucuza ufak makineler vardi. Isini gorur. Ama tabi o aldigin da turkiyede calismaz eger volt degeri dusukse
Gitmeme 3 gün kala harika bir konu olmuş teşekkürler![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks