@ibrahimtigrak
self gitgini soylemissin vizeyi alirken sana ne is yapicagini sorduklarinda ne dedin yani vizeyi nasil aldn? yada sana nerde caliscaksin diye bir soru yoneltiler mi onu merak ettim![]()
@ibrahimtigrak
self gitgini soylemissin vizeyi alirken sana ne is yapicagini sorduklarinda ne dedin yani vizeyi nasil aldn? yada sana nerde caliscaksin diye bir soru yoneltiler mi onu merak ettim![]()
S-pectacular
çakma bi sözleşme ayarladık.türk birini buldum oradan bana bi iyilik yap dedim adam da kabul etti.sözleşme geldi vizeyi aldım.
arkadaşlar mrb ben full olarak gidiyorum washington dc 'ye ama lifeguard olacam ve onun bir sınavı var geçemezsem eğer nsl iş bulurum? ingilizcem de iyi değil? hangi siteden bakıyosunuz iş ilanlarına? yardımcı olursanız sevinirim![]()
criglist.org a girip bulunduğun eyaleti ve şehri seçip işlere bakabilirsin.
kütüphaneden yerel gazetelere bakıp onlardaki classified sayfalarına bakıp iş ilanlarını inceleyebilirsin.
sokağa çıkıp etrafı gezerek iş bulabilirsin "help wanted" yazısı, tabelası varsa eleman arıyorlar demektir.
mc, burger tarzı yerlere gidip başvurabilirsin.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks