arkadaşlar hakkaten sözlük fln götürülüo mu??? ya da bilmediğin bi kelimeyle fln karşılaştığında ortalıktaki bi abdliye fln mı soruluo?
arkadaşlar hakkaten sözlük fln götürülüo mu??? ya da bilmediğin bi kelimeyle fln karşılaştığında ortalıktaki bi abdliye fln mı soruluo?
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
götürmende ne gibi bi sakınca olailir kiaynı görevi internetteki sözlkler de görür o ayrı ama ben götrcem yine de unutmazsam
Telefonuma sozluk yuklemistim. Gerekli oldugunda onu kullaniyordum. Nokia ve iphone lar icin uyumlu bircok sozluk var. UCretsiz olarak onlardan birini kullanabilirsin. Eger yaninda telefonunu gotureceksen.
Ama onun haricinde sozluk biraz abes kacar gibi. Konusurken bilmedigin bi kelime olursa sozlugu acip aramak-one minute one minute simdi bulacagim falan
Kelime akliniza gelmezse zaten yaklasik kelimelerle tarif ederek karsidaki anliyor. Hem dilin gelisimine de faydali.
Ama bazen gerekmiyor da degil. Bi carsaf diyecegim diye 20 cumle kurmustumElimle carsaf serme, katlama vb. hareketleri yapmistim ancak adam anladi
Ama artik olsem unutmam:P
Sometimes memories can kill...
alla alla kurt dusurdun içime yaws, hangisini bırakabilirm ki onalrın hepsi benim için gerekli elektroniklerin, foto makinesi almak istemesdim yanıma ama new yorka gidiyorum abi nasıl almıyım , ipod suz bakkala gitmiyorum, laptop desen ikinci işim olacak o benim, psp yi belki almam desem direk ucus 12 saat ne yapacagımı sasırırım, arada oynamak lasım.![]()
ipodla fotograf makinesini al.
ipoddan wifi ile internete baglanirsin muzik, oyun falan takilirsin. Fotograf makinesi de olmazsa olmaz zaten (:
Insanin nete giresi gelmiyor zaten. Cikip sokaklarda gezip tozarsinPsp yi de birak bosuna tasima.
Turkiyedeyken Dantes Inferno yu oyna pspden. Bitir zaten baska oyundan zevk almazsin :P Yanina alamzsin![]()
Sometimes memories can kill...
arkadaşlar peki havaalanına kaç saat önceden gideceksiniz?ne zaman check in yapıp uçağın içine alırlar?sanki 2 saat önce yetrli gibi mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks