ben zaten 2. bavulu dönüşte getiririm onada 100 dolar vermeye bile razıyım
ne olcak 10 kere gitmicez ya abd ye![]()
Şu an 600 euroya bilet buldum alitlia dan.Bu haberlerden dolayı napsam bilmiyorum.Bilet alsam mı yoksa araştırmaya devam mı etseem.Nasıl bu hava yolları?
""Let the game begin""
bende bugün alitalia dan rezervasyonumu yaptım yarın biletimi kescem
gidiş: ist-rome-lax
dönüş: jfk-rome-frankfurt
ücret 1202 tl
hadi hayırlı olsun
teşekkür ettm ve arkadaşlar ben bu konu hakkında konu açtım fakat kmsenn yeterli bilgisi yok alitalia hakknda nasıl alınır nasıl rezerve ederm dedm bitane bilen çıkmadı
merak eden varsa anlatayım
alitalia.com sitesi üzernden bilet alabilirsiniz ucuz bilet gbi sitelerden aynı bileti 100 euro daha pahalı alırsınız en ygun ödeme şekli internet üzernden uluslararası geçerliliği olan bir kredi kartıyla ödemedir.
siteden rezerve yapma imkanınız yok
istanbuldaki alitalia satış ofisinden almak istersenz aynı şeklde kredi kartıyla telefondan bilgilerinizi paylasşarak alım yapabilirsiniz nakit kabul etmiyolar fakat güzel tarafı illede nakit almak istiyosanız alitalia istanbul ofisinden rezervasyonunuzu yapıp (5 gün opsiyonludur) daha sonra havalimanı alitalia ofisinden biletinizi kestirebilirsiniz yardımcı olabildiysem ne mutlu
arkadaslar ben de alitaliayla ucuyorum 5 haziran gunu ist-roma-los angeles
donerken 2 bavulla donebilcekmiyiz ?
2. bavul icin 50$ yada 50 euro alinmasi olayi kesin mi daha once gidip gelen arkadaslar varsa acil sekilde yardimci olursa sevinirim 2 gunum kaldi nasil bir bavulla gidicegimi kesinlestiremedim
sitesinde de pek anlasilir degil Classica/Magnifica olarak ayirmislar
Baggage allowance | Alitalia
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Selamlar, ben de 10 Haziran Roma aktarmalı Los Angles'a uçuyorum...Aynı uçaktan arkadaş var mı?
arkadaaşlar bende alitalia ile gidiyorum 8 haziran roma aktarmalı. alitalia firmasını aradım 2.bavul için 200 euro istiyorlar. ayrıca bagaj limitini 23kg dan 32 kg a yükseltebilirsiniz bunun için ödenecek ücrette 100euro imiş. gidecek arkadaşlar dikkat etsinler
çok tuhaf euheuhe=)
Ya korkutuyosunuz beni, ben de 21 haziranda 3 arkadaşımla beraber Roma aktarmalı Chicago'ya gidiyorum. Umarım bagajda sorun çıkmaz. Giderken zaten az şey götürücem de dönüşte 200 dolar vermeyelim bi bavula...
Excess baggage with piece concept
From North America and Canada to Europe, East Europe, Algiers, Casablanca and Tunis the 2nd piece charge will be of 50$/CAD/Euro according to the flight point of origin. The 3rd piece will be calculated instead according to the general rule as in the scheme below:
From North America, Canada, South America (Buenos Aires, Caracas, Sao Paulo)(3rd piece)
200 dolar
Konu mustafa61 tarafından (07-06-2010 Saat 01:43 AM ) değiştirilmiştir.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
arkadaşlar bn dün aradım isteyen tabi emin olmak istiyorsunuz numarasını falan vereyim firmanın birde siz arayın yani
bende net olarak öğrendim.5 kg el bagajı hakkımız var.bavulumuzda 23 kg sınır.2.bavul için ödenicek ücret 50 dolar.
3.bavula için ödenicek olan ücrette 200 dolar.
bu bilgiler direk alitalia nın sitesinde yazan güncel bilgiler.
=)
bari ikinci bavulunuz buyuk olsun,ne de olsa sonucta 50 dolar odeyeceksiniz ne bulursaniz atin ikinci bavula
Peki.
Oha. 3. bavula 200 dolar ne ya. Neyse doldurcaz artık 2 bavula herşeyi. 2. bavulda 50 dolar 23 kiloya kadar mı yine acaba? 23 kiloyu aşan miktar ekstra kesiliyordur muhtemelen. Yoksa 2 bavulluk bir 2. bavul yapar herkes ki yapmalıyız![]()
Amerika'da havalimanından diğer şehirlere nasıl gideceğiz? TIKLA! Yazın WaT, dönüşte Almanya'da Erasmus(:
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks