Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 38 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikan vatandaşı nasıL oLurum???

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

"Demokrasilerde çareler tükenmez.." Süleyman Demirel

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Amerika'yı bilmiyorum ama benim babam olsun diğer akrabalarım vaktinde hep almanya ya giderlerdi su an bile var ve hepsi de kacak giderdi.ustelik dil bilmezler egitim ise ilkokul(bazılarının ilkokul bile degil) bunların 10 yıl kacak kalanı bile vardı babam soyler, gidince en az 5 sene donmezdik.Hatta babamla 20 25 yıl once gidip su an bile orda kacak kalan insanlar var.Demek istedigim eger öyle uzun sureli (ömür boyu) gibi kalma hayallerin yoksa 2 3 sene rahat kacak kalınabilir hatta kacak kalmaya da gerek yok dil kursu dalgasın alırsın vize uzat uzat...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı slhgny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika'yı bilmiyorum ama benim babam olsun diğer akrabalarım vaktinde hep almanya ya giderlerdi su an bile var ve hepsi de kacak giderdi.ustelik dil bilmezler egitim ise ilkokul(bazılarının ilkokul bile degil) bunların 10 yıl kacak kalanı bile vardı babam soyler, gidince en az 5 sene donmezdik.Hatta babamla 20 25 yıl once gidip su an bile orda kacak kalan insanlar var.Demek istedigim eger öyle uzun sureli (ömür boyu) gibi kalma hayallerin yoksa 2 3 sene rahat kacak kalınabilir hatta kacak kalmaya da gerek yok dil kursu dalgasın alırsın vize uzat uzat...
    bende bu yüzden seninle gidiyom ya zenci. sen bu işi biliyon

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uc ay zorunlulugunu ilk defa duyuyorum.bu sitede ozlemmm nickli arkadasin bir arkadasi watta ewlenmisti ama watin sonundami yada daha mi once ewlendi bilmiyorum.Kendisi okusa da bu mesaji aydinlatsa bizi ....
    Gerci baya da olmus konuya yazali ama anlatabilirim proseduru istek dahilinde.

Konuyu acan arkadasin ilk mesajini okuyunca gulesim geldi. Ozellikle de ailesiyle karar verme olayi. Bence direk bunu soylesin uscis'e. Ailemle boyle dusunuyoruz diye

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Burda tek olay wat, belki internship.Belki tesekkur ederler ama kimseye yaramaz.Simdiden tesekkurler.
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Burda tek olay wat, belki internship.Belki tesekkur ederler ama kimseye yaramaz.Simdiden tesekkurler.
    kimseye niye yaramasin ya. Intern ciler olarak anlatin nasil oldugunu katilmak isteyen vardir belki. Gerci baska konu altinda konusulmustur eminim ama. Mesela baska bir secenek amerikan vatandasi olabilmek icin, evlat edinilmek. Kisme bahsetmemis.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

dalgami geciyorsun gece gece,kim beni ewlatlik alir,evlati oldugum aile bile evlatliktan reddetmeye calisiyor
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dalgami geciyorsun gece gece,kim beni ewlatlik alir,evlati oldugum aile bile evlatliktan reddetmeye calisiyor
    yok sana dememistim ben konuyu acan arkadas icin soylemistim sende bu kadar uzak kalirsan reddederler tabi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)