4G sisce kaç para olur.600 dolar falan mı düşÃ¼nüyosunuz yoksa daha mı pahalı olur?Ben aldım mı tam alıp en iyi modeli almayı düşÃ¼nüyorum.Fiyata pek bakmıcam açıkcası.
""Let the game begin""
samsung sgh250i tek geçerim ses kalitesi guzel şarjı 1 haftaya yakın gidiyo çok kullanmama ragmen. işimi göruyo. N70'imin yüzüne bakmıyom artık. hatta nereye koydum onu bile hatırlamıyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
yok be abı bendede sgh b310 var ama bunlar sadece 2.hat ıcın çok ıdeal konusmayamsj fılan çekılmıyo.ben n95 aldım ama ınanırmısın n70 mı çok ozledım çok severdım bozulunca satmak zorunda kalmıstım.bıdahada nokia almam benı 2 yıldır çıldırttı ya bu kadar mı yavaş olur allahım
kardeş 2 tane faturalı hattım var. biri n70 te duruyo ve telefonu 3 aydır açmadım ve nerde gerçekten bilmiyomonun dışında diğer hattımda her yöne premium tarife var. yani şebeke içi 9000 dk. diger oper. ve sbt hatlar 1000dk. paso konusuyorum ve super
mesaja gerek yok zaten. mesaj atana da arayarak cevap veriyorum
birde buyuk telefonların diğer özellikleri için bir camera aldım amerikadan gayet işini göruyo ve telden iyi. wireless özelliğiyse ipod touch aldım oda her işi göruyo. birde telefon özelliği var ki samsungum her işi göyoru
başka özellik varsa söyle onların alternatiflerinide söylemeye çalışıyım varsa
![]()
Piyasaya çıkmış olursa n900 getirmeyi planlıyorum![]()
valla ıyı yapmıssın kardeşim ama onlar su an bıraz masraflı olur bana ben yıne tek tabanca takılıym![]()
ebay'dan bakıyorumda bu iphone 3gs'lerin piyasası nedir? alan arkadaslar ne kadardan aldılar acaba
Bugün Kayseripark AVM deki TİM de bir görevliyle konuştum, bana Iphone 3gs lerin sorun çıkarttığını söyledi... 3g ler sorunsuz uyuyor ama bazı 3gs lerde sorun çıkıyor dedi. Bu durumda bi bilgisi olan var mı? Bir de AT&T ye bağlı olan yani unlocked edilmemiş telefonları pasaportuna kaydettirmen yetiyor dedi bana... Bu mu anlamadı acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks