Çok teşekkürler bilgiler için, anlaşılan abartmadıkça birşey olmuyor
Kutusunda getirmedikçe sorun olmuyor diye biliyorum. Ticari amaç gütmeyecek ??
DÜMDÜZ BİR HAYAT SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA ELDE KALAN TEK VAROLUŞ BİÇİMİ YAKINMAKTIR.HİÇ BİR ŞEYİ OLMAYAN İNSANIN TÜM KONUŞMALARI MUHAKKAK KENDİNE YÖNELİR.
ya gümrük gümrük deniyo ama o kadar yere gittim bi göremedim,fazla abartılmadıkça kimsenin bişey diceğini sanmıyorum
Evet kimse bakmiyor. Ben havaalanindan ciktim. Kontrol odasi nerde falan diye sasirdimGumruge tabi malin varsa ayri bolme var oraya gidip bildiriyorsun yoksa direk geciyorsun...
Gumruk yok ama benim arkadasim iste psp, ipo, cep tel vb. tarzi elektorniklerden 3 er tane getirmisti. Sorun olmustu. Daha dogrusu adam -kutularindan cikar oyle gec demisti. Gecmisti
Sometimes memories can kill...
Arkadaşlar Havaalanlarında bir kırmızı,birde yeşil cıkış vardır.Kırmızadan geçmek isterseniz gümrüklü eşyam var kontrol edebilirsiniz.Yeşil cıkış ise gümrk gerektirecek eşyam yoktur demektir.Yakaladgınız taktirde kontrol ederler ve hem vergi eklerler hemde para cezası keserler kacakcılıkdan.Ama yakalanmazsanız sorun yok.Genelde kıbrıs ucaklarının indiği sırada cok kontro oluyor aynı saate denk gelmeyin herkezi ceviriyorlar diyeblrm
Konu Cemalbahar tarafından (01-06-2010 Saat 06:17 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar ben 4 tane Iphone 4 getirmek istiyorum bir de kendi telefonum var N95 8Gb sorun olur mu acaba nasıl götürsem?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks