istanbul da nerde satılır ki ,var mı bilen
istanbul da nerde satılır ki ,var mı bilen
Istanbulda elektrikcilerin hemen hepsinde var. En kotu karakoyde elektrikcilerin oldugu yerden bulursunuz. Teknosada falanda vardir ama oralardakiler pahalidir.
Sometimes memories can kill...
çok teşekkürler)
valla elektrikcilerde cok aramış bulamamıştım..teknosa vs bulduklarımda uzay mekegi gibiydi..avrupa prizlerine göre bilmem nerenin prizlerine göre felan sagından solundan demir cıkıyordu..pahalıydı..
bauhaus ta buldum sonunda kücük kullanışlı 2 liraydı sanırım..orayı tavsiye ederim
teknosa internet sitesinde var magazlarda da vardır herhalde 13 tl
Ben Kipadan aldım.Çok ucuzdu.3 lira falan.Koçtaşta da var.
""Let the game begin""
şimdi sadece bu uçtan alsam (1 Tl lik resimlerdeki) yeter mi bana?voltaj yükselticiye gerek var mı?(PC'min adaptöründe input 110-220 Volt yazıo,cep telefonunun şarj aletinde de input 110-220 Volt yazıo,bundan anladığım kadarıyla gerek yok)
merhaba
bugün istanbul sirkeciden adaptör ve çevirici başlıklardan aldım.
elektrikçiye burdaki elektronikleri amerikada kullanmak için istiyorum dedim ve hemen anladı; ancak verdiği adaptörde input 220 output 110 yazıyor.bu amerikadan alınan ürünleri türkiyede kullanmak için gerekli adaptör değil mi?
bu durumda yanlış adaptör mu verdi acaba?
bir de konusurken adaptörle ilgili bikaç ayar yaptı bir şeyi düzelticem diyip, acaba benim istediğime uygun hale mi getirdi adaptörü bilemedim. sizce geri götürüp sorsam mı yoksa tamam mıdır?
ben şu dönüştürücü denilen şeyden aldım ayrıca adaptör de almak gerekiyo mu ???
Ben bauhouse'dan aldım 3.75 liraya ama aldığımın 2 çıkışı var nasıl olucak anlamadm iyice söyledm adama ama bundan başka yok amerikada bu kullanılıyor dedi mecburen aldım![]()
istanbul capacity alışveriş merkesinde elektroworld de vardı.ben ordan arkadaşa aldırmıştım ve ufak değildi daha kullanışlıydı her ülkeyi birbirine çeviriyordu. abd-tr, tr-abd ,uk-tr, tr-uk,abd-uk, uk-abd ...![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bugn aldm üstteki resimdekinden, 1 liraya, biraz daha detaylısı vardı 15 lira, herşeyi dönüştürüodu, avrupa falanda vardı, ben küçük aldım gerenk yok diye
yiter ya o kadarı, gerek yok daha detaylısına
Ben anlamıyorum, niye her ülke kafasına göre priz yapıyoKıbrıs'takine zor alıştık zaten, bi de Amerika'dakine alışacaz anlaşılan. Her türlü dönüştürücüm olacak böylelikle...
benim diş fırçamın şarj aletinde 220-250 v gibi bişey yazıyo. yani bu demek oluyo ki ben sade bi priz dönüştürücüyle idare edemiycem. yanıma mı almıyım diş fırçasını yoksa kullanabilmem için ek bişey mi almam gerekir?
helecan küpü
bi tane uzatma bi tane de dönüştürücü alsam da yemez di mi![]()
helecan küpü
ya allahim ya gitmis tam tersini almisim ya ...benimki amerikayi cevirmiyo Turkiyeyi ceviriyo..artik ariycam burda bulabilirsem artik![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bende almadim daha ya gecen senekinide kaybettim isin yoksa git al simdi ya.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ewt bugun koyden sehre ındım ve aldım 3.99 usd pahalı ya burda..Ama ben degil konaklama sahibi odedi evde bulunmasi gereken bi alet oldgunu soledi
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks