Bu secenegi dusunenler de var . biraz daha ucuza geliyor ama vakit kaybi oluyor tabi . ilgili linki vereyim bakin isterseniz
https://www.dot.state.ak.us/oars/res...chMainFM.amhsf
Bellingham ( Seattle ) - Wrangell
Tek yon $ 260
Bu secenegi dusunenler de var . biraz daha ucuza geliyor ama vakit kaybi oluyor tabi . ilgili linki vereyim bakin isterseniz
https://www.dot.state.ak.us/oars/res...chMainFM.amhsf
Bellingham ( Seattle ) - Wrangell
Tek yon $ 260
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Seattle - Ketchikan tek yon ucak bileti al .
Ketchikan'den Wrangell'a 36$ ferry ile gecersin
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
Of burak çok fazlaymış yha 530$ ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
daha ucuza bulunur ordan tek yon aliriz
seattle-alaska ferry tek yon 260dolar ucakta hemen hemen ayni fiyat
arkadaslar ne bu fiyatlar ya ben 468 euroya new york bıletı aldım amerıkan airlines ile 478 dolarda anchorageye gıdıs donus toplamda 820 euro felan edıor bnm aldıgım bide bişi soracam ben ucakla anchorageye ınecem cordovaya gıtmem lazım nasıl gıdecem bılen varmı ucak var ama ucak 99 dolar tek yon bıraz pahalı sankı cok yakın aslında mesafe
bende cordova ocean beauty ye gıdecegım bıletımı henuz almadım .. ama ancharogeta tekrar ucaga bınerım ucak fıyatı 99 dolara bulduysan cok uygun normalde o fıyata bulamazsın hayatta ... ben gecen sene 500 dolar vermıstım gıdıs donus kodıaka aynı mesafa normalde pahalıdır.. sen ne zamn gıdıyorsun pekı ? msn mı vereıyım konusalım
MSN adresi paylasmak yasaktir !
Konu break tarafından (31-05-2009 Saat 01:18 PM ) değiştirilmiştir.
selamlar bnde bu sene kodika gidiyorum 500 dolar ck pahali yaa
hic gerek yok feribote 2 gunun cilesine yazik...en iyisi ucak agbicim :d
anchorage den limuzin ile homer a gecin ordanda feribot ile kodiak a gecersiniz...toplamdada 149 dolara mal olur...1 gun falaln suruyor yol ama 2 gun olsa deger derim...cunku gemide seyahat etmek cok guzel oluyor..cok cins deniz hayvanlari goruyorsunuz ve birebir iletisim cok fazla oluyor...ben ise baslamadan travel kisminin bu oldugunu dusundum)))bu yil yine gidiyorum ve ayni sekilde gidecegim ve de donusude ayni sekilde yapacagim...
her sekilde feribot ile gitmek daha iyi...bunlarin organizasyonunda ise anchorage visitor centre in buyuk yardimi oldu..deneyecek olana bilgi almalarini tavsiye ederim...
arkadaşlar bir arkadaşımla kodiak'a gidicez bileti seattle'e kadar aldık ordan feribotla kodiak'a geçme şansımız var mı? social security işini seattle'da halletmeyi düşünüyoruz bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
gemi ile gitmek ne kdr sürüyor ? uçak ile gitmek ne kdr sürüyor ve aarada çok fiyat farkı oluor mu?
Ben bu sene gideceğim. SSN'mi aldıktan sonra Alaska'ya feribotla gitmek istiyorum hem gitmeden önce biraz alışırım o sürede hem de manzara görürüm işe başlamadan önce. Çalışacağım yer Ketchikan'da. mümkün mü feribotla gitmek acaba?
yaklasik 2 gun suruodu yanlis hatirlamiyosam gidis icin degilde donus icin belki dusunulebilinir
Danışmana Feryy ile gitmek de mümkünmüş sanırım falan dedim. Güldü bana tehlikeli falan dedi size orda bir şey olsa kim sorumluluk alıcak falan bişeyler dedi.
Bilmeden konusmus iste. Sana nerde ne olacak anlamadim? Eger ingilizcende problem yoksa hicbirsey olmaz rahat ol. Ben ilk yilimda donusumu feribotla yaptim. Icinde hersey var zaten bizim Mersin-Kibris feribotlari gibi degil.
Tek sikintisi var. Seattle Tacoma Havaalanindan Bellingham'a (Feribota binilen yer) kadar otobusle gitmen gerek fakat uzak bir mesafe degil zaten.
um
Break, sana katılıyorum ben de Petersburg'dan Bellingham'a feribot ile geçmiştim ve çok rahattı tek sıkıntısı yol biraz uzun işte. Sabah saatlerinde Bellingham'da oluyorsunuz ve Seattle için sabah saatindeki otobüs biletleri de çok önceden satılmış oluyor. Size tavsiyem fazla beklememek için feribot bileti ile beraber otobüs biletini de alın.
Feribot için;
Ferry Travel.com - Book all major Alaska, BC & Washington Ferries plus most major European Ferry Crossings online.
Otobüs için;
Train and Bus Tickets, Other Thruway Services - USA and Canada | Amtrak.com
Bu arada ben direkt olarak Bellingham'dan Seattle'a ulaşım için yorum yapmışım onu farkettim
Ucak pahali ve karsilayan yok ise feribot ideal bence.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks