2. valizi amerikadan al bence. Bende tek valizle gitmistim. Ama donuste 1 valize sigmayinca 2. valiz almistim.
Marshall dan almistim. Alttan 8 tekerlekli, tum tekerlekler 360 derece donuyor, cekmeli. kocaman valiz. 30-40$ arasi birsey vermistim. Tam hatirlamiyorum.
8 tekerlegi sayesinde cok kolay donuyordu. Tasirken hic zorlanmadim. cevirme vb. dertleri yoktu. Sekli asagidaki gibiydi. Arkada duran:
Trde alacagin valiz fiyat ve boyunuda biz bilemeyizGoturecegin/satin alacagin esyanin oranina gore al. Ama ucacagin havayolunun kurallarinada bak. Atiyorum valiz basi 23 kg diyorsa sen 30 kg doldursan ucret odeyeceksin.
Benim fazla esyam yoktu ama buyuk valizle gitmistim. Ilk zamanlar bikac sey almistim onlari valize sigdirmaya calistim. Sonra tasar gibi olunca 2. valizi almistim. Zaten fazla esyam yoktu 2sinin toplami 40 bile degildi. 1 buyuk 1 ufal valizle dondum.
Ama sen cok hediye falan alacaksan 2. valizi buyukde alabilirsin. Trde fiyatlar hakkinda hic bilgim yok ama cok ucuza valizler bulabilirsin.
Bookmarks