benım neler cektıgımı bu sıtedekı bır cok kısı bılıyor.arastı bakalım Celal bayarda üniden kac kısı ozmanla gıdıyor.1kişi.. o da benım aptallıgıma geldı.ilk bızım okula geldıklerınde pek sıcak bulmustum ve program ucretıde uygun gelmıstı ondan sectım secmez olaydım.Arkdaslarımın hepsı ut şirketıne kayıt yaptılar 200 usd daha fazla verıp ben ıse bu lanet sırkete..senın ıngılızcen kötü istersen mulakata gırme sen, işverenlerle biz sana dırekt mulakatsız bır iş secelım.bastan kulagıma hoş geldı bu çünkü harbıden ıngılızcem kotuydu ve wat ı gozumde cok buyutuyordum kasım ayında kayıt yaparken.Tmm dedım sız secın ama otel işi olsun ve 2 iş imkanı olan bır yer olsun.onlarda Tmm sen hıc merak etme bız sana uygun bır iş ayarlayacagız dedıler.turkıshwatla tanıstım aralık ayında ve subat ayında saolsun bırcok arkadasında yardımıyla vize görüşmem çok ıyı gectı hazırlıklı gıtmıstım cunku ingilizcem cok ıyı degıl benım.neyse kasımda kayıt yaptık subat ayındayız hala ısım bellı degıl.program ucretını verdıkten kısa bır sure sonra bana maıl geldı mc donalds işine yerlestırdıgımı ogrendım.hadı bunada razıyım mc donaldsta calısırım ama sözlesmesındede yazdıgı gıbı '' Also, due to the limited transportation in the area second jobs may not be available.'' 2 iş imkanı olmayan bı yere attılar benı.eee hanı 2.iş imaknı olan bı yer sececektınız, hanı otel işi olacaktı bu iş? neymıs bız senın cv ne gore ıs bulamadık dıyolar madem oyle ben 3 tane fabrıkada calıstım 2.sınıftakı bı ogrencının cv sınde daha ne olsun ,bu seferde baska bı bahane uydurup bız senın ınglzcene gore sectık dedıler.madem oyle pekı sozlesmede inglzce senın pozısyonun ıcın cok onemlı pratık yap oyle gel dıyor bunu nasıl acıklayacaksınız dedım.hep baska bı bahane uyduruyorlardı..işimi degıstırın dedım ılk acıklandıgında mart ayında tmm degıstırcez ama nzaman bellı olur bılmeyız sen yınede bu ıse gıdecekmıs gıbı dusun dedıler..aradan 1 ay gectı benı oyalıyolardı hala şirketten ses yok mail attım gelen cvpta bu sene iş sıkıntısı oıldugundan ısını degıstıremıyoruz dedıler.ha gecen sene olsa degıstırcen yanı bu seneye has yanı! .bi de Türkiyede wat ı ilk baslatan sırketmıs....cok baskı yaptım en sonunda dedıler kı ac sozlesmeyı ıncele bızım sana 1 iş 1 konaklama ayarlama görevımız vardı onu da yerıne getırdık deyıp aradan sıyrılıyorlar..artık bı sey demıyorum ben bu sırkete ne halı varsa gorsun..bu işe gıdecegım belkı cok kotu bı wat gecırıcek bı daha usa ya gıtme sansı bulamayacagım travel ve alısverıs ıcın para bırıktıremıyecegım....ama yıne de sınırları zorlayıp 2.iş imkanı yok densede sozlesmede, 2.bi iş arayıp bulup travel ve alısverıs ıcın para bırıktırecegım ve ıyı bı wat gecırecegım..tesekkurler ozman
Bookmarks