arkadaşlar bilet organizasyonu var mı yok mu bn formu doldurdum bi dönüş yapılmadı bna son durum ne acaba
arkadaşlar bilet organizasyonu var mı yok mu bn formu doldurdum bi dönüş yapılmadı bna son durum ne acaba
log jam restaurants -----lake george, ny
bilgisi olan yok mu arkadaşlar :S
log jam restaurants -----lake george, ny
Moderator Emre ilgileniyor biletlerle.
durum ortada birşeyler bekliyor halk artıkKonuyu toplam 9 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
Nitrous, scapegoat oldboy, holapsp, Can©u, dingin1
Genç tur'da alt sınıf thy biletleri tükendi çoktan ,
turkishwat da durum nedir merak ediyorum.
genc tur forever ...
Peki.
o formu bende doldurdum..ne zamn donecekler acaba?
bende doldurdum hatta mail bile attım =)
bende Mail attım formu doldurdum ama dönen olmadı.
Waiting...
Bende dolduralı baya bi süre geçti arakdaşlar biletlerle emre ilgileniyormuş ancak görüldüğü gibi kendisinden bir ses yok sanırım THY biletleri bitmiş olduğundan yardımcı olamıyorlar sonuçta ben kendi başımın çaresine baktım Expedia'dan aldım gidiş dönüş üstelik 678 dolara, biraz araştırın bence şu an böyle bir hizmet yok gibi TW da
Asdasdadas
bende form doldurdum ama geri donus olmadı
arkadaşlar daha çok erken değil mi?yani mart nisan gibi ucuz biletler çıkıyor,THY ek seferler düzenliycektir belki.bir durun hele bu kadar acele etmeyin derim ben
arkadaslar en mantıklısı expedia.com oradan kendı bıletınızı kendınız alın takıp edın bılet fıyatlarını ... henuz erken mart sonu nısan gıbı almanız tavsıyemdır
hava yolalrının kampanyaları genellıkle o donemlerde oluyor .. daha ucuza gıtmek ıcın bukadar cok acele etmeyın derım benım tavsıyemm...
Mart sonu Nisan başı denmiş ancak hala adam akıllı bi fiyat göremedik.. :/
ben de kendi imkanlarımla aldım. expedia üzerinde delta ile gidiş dönüş direkt uçuş 1195 liraydı. ancak internetteki yorumlara dayanarak ve de başkasının kredi kartı ile alacağımdan expedia'dan alırken sorun yaşamamak için lufthansa'nın kendi sitesinden munich aktarmalı bilet aldım 1155 lira'ya. herkesin gönlüne göre uçuş bulmasını dilerim
Speedy Munıhte transit istemiyorlar deme.
münihteki uçuş iniş farklı kalkış farklı havalimanlarından değil mi? Ben de münih aktarması bulmuştm, öyleydi.. Kampanyalar başlasa da milletin gözü ucuzluk görse :P
Kampanya neyim başlamadı mı daha yaaa ?!
valla benim bildiğim kadarıyla aynı havaalanından. niye korkutuyorsunuz ki beni şimdi? bi kontrol edeyim bileti.
MUNICH DE MUNICH INTERNATIONAL
TERMINAL 2
iniş için de kalkış için de bu terminal yazıyor.
dönüşte de:
FRANKFURT DE FRANKFURT INTL
TERMINAL 1
bu terminal yazıyor. ben bi almanya konsolosluğuna mail atayım en iyisi. ortalarda kalmayayım sonra.
vizemi aldım ama iş fuarım nisan sonunda olacağı için biletimi hala almadım..sizce geç mi kaldım yoksa hala bi kampanya umudu var mı?
TW'ın bu yıl da yapacağı organizasyonu dört gözle bekliyoruz bu arada...
arkadaslar bu sene bılet organızasyonu yapmıyomusunuz 2008 den berı okudugum kadarıyla forum uyelerıne hatta forum uyesı olmayan arkadaslara bu konuda yardımcı olunmus..bızım basımız kelmı bızımde su bılet ısıne bı el atsanız
Ben yapacagım merak etme..........
Hacıı diyorsun yani. Ya bende almadım ikimiz alırız beraber.
walla ben de bekliyorum TW'dan bir güzellik daha biletimi almadım ztn
hiç kaçırmam böyle organizasyonları ben de varım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks