Burada benim durumumda geçmiş kısaca anlatayım durumumu ilkinde red yedim 2. ye başvurdum 10 mayısda görüşmem oldu bu seferde isim soruşturmasına kaldım ve hala açıklanmadı ikisinde de ankara da girdin not ingilizce hepsi gayet iyiydi...
Daha önce vize reddi alıp 2ci sefer vize alan arkadaşlarım var.Ankaraya gitmene gerek yok bence sana bir artı sağlamaz diye düşünüyorum.
aslnda durumumuz benzıyor bnm ortalamam 2.13 ...geçen sene 2. dönem ortalamam 2.5 ama bu sne 1. dönem ortalamam 1.7 oldu ...sonucta bu adamlar GPA dedikleri kümlatif ortalamaya bakıolar oda sende 2.04 ...bende neden ortalaman dustu sorusuna cvp dusunmustum ama sormadı...gerçi onceden sanırım istediği cvbı verdım annem hasta demıstım...belkı sende gorusmede psikolojık ve hastalık oldu gıbısınden yalan solersen alabilirsin..bnmkı gercekti gerçi ama sormadı neden dustu dıe sans bırazda...ii şanslar inş alırsın.![]()
kill them all-spartacus
tşkr ederim önerilerin için,geçmiş olsun bu arada..ben biraz stratejik dawrandım..
size hastaydım,ayagım kırıldı diye yalan söylemicem,son dönem çok zorduu.3.sınıf en zor sınıf,ortalamamın son düşük olması çok normal,sınıf olarak ortalama düşük dedim..güldüübi arkdşm sınıf ögretmenligi okuyor,benden çok daha az çalişiyor ama ortalaması 2.9 o wize aldı,bana da wermelisiniz dedim
bakalım yarın sonuç gelicek..
Tekrar istanbul'da dene şansını bence. Ankara hiç vermez.Farklı biri denk gelir inş. Şanşsızlık olmuş senin için. geçmiş olsun
DÜMDÜZ BİR HAYAT SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA ELDE KALAN TEK VAROLUŞ BİÇİMİ YAKINMAKTIR.HİÇ BİR ŞEYİ OLMAYAN İNSANIN TÜM KONUŞMALARI MUHAKKAK KENDİNE YÖNELİR.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
arkadaşlar bu arada wizemm gelmiş
wize reddi yiyen arkdşlara şiddetle şanslarını bir daha denemelerini öneriyorum..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bilirim o duyguyu. ups in eve gelmesini beklemeden arabaya atladığım gibi "dağıtıma çıkarmayın. pasaportumu gelip şubeden alıcam" dediğimde trafik kurallarını hiçe sayarak hız limiti kırmızı ışık vesaire gazlayıp ups şubesinden daha çıkmadan pasaportun bulundugu poşeti açıp o vizeyi gördugumde işte O AN dedim kendime,
wat'a katılmak 1000$ ( nakit )
vize ücreti 131$ ( nakit )
uçak bileti 750$ ( kredi kartıyla )
O AN pasaportta vizeyi görmenin vermiş olduğu mutluluk duygusunu yaşamak
"PAHA BİÇİLEMEZ"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Tebrikler arkadaşım. Amerikada iyi bir yaz geçirmen dileklerimle![]()
arkadaşlar ikinci vize görüşmesi finallerden sonra olunca final notlarını istiolar mı ? ilk dönem ort 2.04 sadece onu götürsek ilk vize görsmesindeki gibi bişi derler mi yani???
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks