5 kişi 1 araba eder. Kişi sınırlaması yok ama 6 kişi olursak 7 kişilik araba kiralarız geçen sene öyle yapmıştık.
5 kişi 1 araba eder. Kişi sınırlaması yok ama 6 kişi olursak 7 kişilik araba kiralarız geçen sene öyle yapmıştık.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
tarihi kesinleştirdiniz mi?
dediğim gibi 6 eylülden sonra park haftaiçi çalışmıyor..19eylülde de işi bırakıyorum 23ünde dönüyorum..bu tarihler arasında haftaiçine ayarlarsak gelebilirim tabi haftasonu parka (cedar point ohio)dönmem gerekir..
ben ve erkek arkdşım da o tarihlerde miami tatli düşÃ¼nüyourz.
cift kabul etmiyoruz maalesef![]()
Peki.
aa aa neden kiii.amacınız araba kiralama vs. de kolaylık olsun die düşnmüştüm..
ayrıca orda merak etme bizde başkalarını kabul etmiyoruz.ben yol açısında sölemiştim![]()
neyse jeton dustucift olmanizla araba kiralamanin bir alakasi yok,sadece saka demistim.hem bu kadar kisi bir arabaya nasil sigacaksa
artik uc bes SUV ya da bir otobus kiralarsiniz
![]()
Peki.
)))
bende şimdi farkettim ne kadar şanslı oldğumuzu.sen neden erkek arkdşınla değil?cinsyetini nikinden anlayamadığımdan soruorm ynlş anlama)
Ben de kendimin sansli oldugunu dusunurdum,arkadasimin olmadigindan dolayi.Bas agrisi olarak gorunur boyle seyler banaCinsel tercih meselesi,erkeklerden hoslanmiyorum
![]()
Peki.
Valla benim için farketmez, eğer fazla olursak 2 araba kiralarız öyle gideriz. Kalabalık olmak daha iyi bence.
sımdıden bısey solemyelım eylul basında
tam olarak kesınlestırırız
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
break bende kesın gelmek ıstıyorum benı lısteye ekleyın.işimde 15 de bıtıyo tam.tekım zaten
Tamam zaman ilerlesin yazacağım ilk sayfadaki yere. Gitmeden önce konuşuruz ayrıntılı ve detaylı.
tamamdr...
SLM;
BİZİMDE BOLE Bİ PLANIMIZ VAR TARİHLER UYARSA Bİz GELMEK İSTERIZ..
TURKLER AMERİKADA))
MYRTLE BEACH DEN 5 YADA 7B EYLUL GİBİ İŞİ BIRAKCAZ ..ONDAN SNRA TRAVEL DUSUNDUK ...
İRTİBATA OLALIM .. HERKESE BOL EGLENCELER)
Bana ABD 'de ulaşmak için 801 556 73 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz. (AT&T) Zevkli bir travel olacağa benziyor.![]()
Evet iptal oluyor iptal olmamasını istiyorsanız 1 seferde 100$ lık yükleme yapmalısınız.
Ben de büyük bir aksilik olmazsa iştirak etmeyi planlıyorum. Şu andan itibaren wat planlarımı tamamen değiştirdim. Travelın dibine vurmaya karar verdim20 Eylülden sonra da Miami'den California'ya geçecek yoldaşlar aranıyor.. Şimdilik plan böyle bakalım ilerde nasıl şekillenecek..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Süper bizde o tarihte işi bırakıcaz ve NY gezeriz biraz sonrasında bizde katılabiliriz miami turu güzel olurdu![]()
Bence Orlando' da bulusmaliyiz ne diyosunuz?
Ne dersiniz simdiden konusup ben biletimi alacagim Boston'dan. Soyle bir durum oldu ehliyetimi kaybettim yenisini cikartacak vaktim olmadi malesef. Ben guzel bir plan hazirlamayi dusunuyorum gezi ile ilgili, guzel alisveris merkezleri var o taraflarda. Istediginiz marka varsa eger nerede outleti var cikartabilirim FL kisminda!
3 arkadas bizde katilmak istiyoruz. son gelismeler nedir?
tam olarak gezi plani ne karar verdkten sonra paylasirmisiniz?
bende katılmayı düşÃ¼nyordumda gözüm korktu..katılacakları degil katılmayacakları cıkartsak daha kolay olur heralde
2 katlı üstü acık bi otobüs ön tarafta break elinde mikrofonla ayakta durmuş 'evet twcılar sag tarafta görmüş oldugnz miami beach olup her yıl milyonlarca.. ' tarzı bişey canlandı gözümde![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks