çok iyi ingilizcem var zaten ,garsona 3-4 dolar diyosun ama sadece garson olmucam sanırım işverene mail attığımda bana cleaning ve cooking işleri yapıcagımıda söyledi..adam bana karavanda 2kişi kalıcamızın garantisni verdi fakat oraya gidince 4-5kişi kalırmıyız orasını kimse bilemez.şimdi arkadaslar ben şirket değilimki niye beni eleştiriyorsunuz bana böyle bi iş sundular ve seçtiğim şirkette bunlardan cok var.bahaya arkadasım senin dediğin tarzda işler de var şirketin bana sundugu yani hftalık 350 dolar falan,florida da var mesela 350 dolar her hfta overtime ve 2.iş e izin yok tabiki.gezici bir iş olmasına ragmen yurt yazıyordu kalınacak yerde ve ben bu yuzden tercih etmedim. ohio daki işte konaklama karavanda olucak ve ücretsiz eğer işverenin dediği gibiyse zorluk cekmem mikrodalgadan buzdolabına herşeyimiz olucakmıs bakalım bekleyip görücez. şunu sölemek istiyorum teklif sacma değil,overtime verse 8dolarda yapabilirdi ücreti çünkü bazen günde 10-15 saat bile çalışabilcekmişiz yani 10 dolar a takılmayalım..bence sizde şirketinize sorun gezici işleri mutlaka vardır ellerinde..hepsi bizimkinde olcak değil ya