Mc lerin icinde oluyor. Sehirler arasindaki mclerde durum nedir bilmiyorum ama gittigim mc lerin neredeyse hepsinde vardi. Olmayan hatirlamiyorum. Buyuk ihtimal orada da vardir.
Ben gidince 15dkda bank of america'dan ucretsiz hesap acmistim. Tr'ye donene kadar kullandim. Her yerde subesi vardi zaten. DOnmeden 1 gun once de bankaya gidip yine ucretsiz hesabimi kapattirdim. Hesabi kapatmaya gittigimde -hesabinizda su kadar $ var denilip size veriliyor. Sonra kapatiyorlar. Ben zaten parayi cekmistim ama bozukluk kalmisti. Onu verdiler
Bi kere de paraya ihtiyacim olmustu acil. Trdeki garanti paramatik kartimla mcde bankamatikden para cekmistim. 1$+kur farki komisyon odemistim.
Trden para gelmeyecekse trden hesap acmanin bi mantigi yok zaten. Bank of america ya gidip oradan hesap acarsiniz. Paranizi yatirir cekersiniz. Trye doneceginiz zaman parayi cekip donersiniz. Trye inince havaalaninda parayi hesabiniza yatirirsiniz olur biter.
Bank of america subeleri icin http://locators.bankofamerica.com/lo...catorAction.do gidecegin yeri yaz en yakin sube nerde var gorursun.
Sometimes memories can kill...
Turkiyeden moneygram la paranizi kendi adiniza gonderin yada aileniz gondersin.1000 dolara 20 dolar kesiyorlar.
Peki.
o zaman tr den buraya gonderildiginde daha zamli oluyor.ben trye gondermistim 1000 dolara 20 dolar aldilar.
Peki.
herkese merhaba. İş bankasından dolar hesabı açsam para yatırsam onu abd de çekebilir miyim ?Çekebiliyorsam ne kadar komisyon alınır?
Evet cekebilirsin. Mc lerde, hostellarda vb. bircok yerde bankamatik var. Uzerinde yaziyor zaten 1$ islem ucreti diye. Sadece 1$ komisyon odersin.
Hostellerdeki bazi atm ler 2$ aliyor. En iyisi mc lerdeki.
Normal banka atm lerinden cekersen daha fazla komisyon odeyebilirsin.
teşekkürhacı o zman millet niye üste para verip citi banktan global öğrenci hesabı açtırmaya çalışıyor.Onun avantajı nedir? bi soru daha peki ben anchorage da bank of americadan hesap açtırsam bankamatik kartı fabraikaya gelir mi dillinghama baya uzak ama kaç güne gelir bi fikrin var mı ?
Citibank 3 aylik gidecekler icin uygun degil. Ama uzun sureli 1-2 yil kalacaklar icin uygun. Hicbir isleme ucret odemiyorsun. Ayrica eskiden daha ucuzdu citibank hesap actirmak. SImdi pahalanmis.
Bank of america dan hesap acinca sana gecici bi bankamatik karti veriyorlar. Kartla atmlerden para cekip yatirabiliyorsun. Ama magazalarda alisveris yapamiyorsun. Daha sonra 1-2 hafta icinde verdigin adrese asil karti yolluyorlar.
çok sağol ilk gün gidip hesap açım bende bank of america dan
ilk önce sosyal güvenlik numarası almak gerekiyor dimi banka hesabı açmak için
Wisconsin Dells'de Bank of America şubesi yok bu işi Chicago'da felan mı halletmem lazım?
İlla bank of america olması şart mı ki? wells fargo, jp morgan, citibank gibi bankalarda var oralardan da çıkartabilirsin.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Onların şubesi var mıdır ki ya Bank of America şubesi olmayınca hayal kırıklığına uğradım açıkçası![]()
Peki gider gitmez hesap açabiliyor muyuz?Ssc nin çıkmasını mı beklemeliyiz yoksa?
Wisconsin Dells Banks in Wisconsin Dells WI Yellow Pages by SuperPages
Gider gitmez açtırabilirsiniz. SSN numarasını beklemeden. Ben açtırmışım.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Arkadaşlar burada ısrarla verilen yalnış bir bilgi var. Türkiye'de açtırılan dolar hesaplarındaki dolarlar abd'de çekilemiyor yalnızca tr içerisinde kullanılabiliyor. Bu ayrıca tc devletinin bir stratejisidir. Lütfen bu hususa dikkat edelim.
ARkadaşlar türkiyedeyken amerikadaki bank of america hesabına para yatırmak mümkün mü ?
evet turkiyeden amerikaya nasıl para aktarımı yapabiliriz en masrafsız yol hangisidir ?
bana göre mantıklı olan seçenek bu http://www.turkishwat.net/haberlesme...-kullanma.html
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks