Virginia Beach te Turk restauranti varmi hic ? Internetten baktim ama hep pizza dukkanlari felan cikiyor.
Virginia Beach te Turk restauranti varmi hic ? Internetten baktim ama hep pizza dukkanlari felan cikiyor.
Peki.
Bi yerin iskender yaptığını duymuştum. 16dolarmış hatta arkadaşlarım gitmişti. Tam bursanın plakası![]()
bana isim ve adres lazim.Iskender sevmiyorum ama doner kismini yerim en azindan![]()
Peki.
arkadaşlar ben bu yaz virginia beach de Goldkey PHR hotels and resorts de housekeeper lık yapıcam, bu otelde önceden çalışan veya hakkında bilgi sahibi olan var mı?
eyaletler ve şehırler sekmesının altında 'goldkey phr VA' adlı bı baslık war ordan bak kankı
kill them all-spartacus
arkadaşlar virginia beach in yaz iklimi hakkında bilgi verir misiniz? giderken yanımızda ne tip eşyalar alalım?
Nasil insansiniz siz,o kadar sorunuza cvp veriyorum,bin kusur dolar verdiginiz sirketinizden daha cok yardimci oluyorumbeachte Turk restauranti bilen yokmu hic aranizda.Soruma cvp verene Allah inis takimlariniza zarar vermesin diye dua edecem
![]()
Peki.
Selam arkadaşlar bende 6 haziranda sabah 9'da Paris,Atlanta,ve son olarakda Norfolkta inecek olan uçağımla uçucagım (sanki uçak benimde) Aynı saat ve güzergahta olan arkadaşlar varsa tanışalım
![]()
Mcdonaldsta tikindim,gitmedim Turk restaurantina felan.Neyse gelince gorusuruz artik.Parti yapmaya acik insanlari da cagirirsan iyi olur![]()
Peki.
parti mibak canevimden vurdun. bi kaç gun dinlenelim, haftaya ctesi hoşgeldik partisi yapıcaz zaten haber veririm koordinatları
![]()
I made a promise never to settle...
JFK dan Araba kiralayıp Virginia beache gitmek ne kadar mantıklı sizce 3 arkdaşız , uçakla gitsek 150 dolar en az kişi başı ??
chinese bus i dene ya da treni.
Peki.
10 haziran virginia beach holiday ınn
iki tane holiday inn vardi orda,birtanesi de holiday inn express.
Peki.
eses bızde araba kıralamayı dusunduk ama ny den araba kıralayıp ertesı gun aynı yere bırakırsan 40 50 dolara war ama o arabayı ny den alıp norfolka bırakırsan 250 dolardan baslıbızde araba kıralamayı cok dusunduk ama olmadı
azuhazunun dedıgı gıbı apexbus.com adresınden chınese bus a bakın.
kill them all-spartacus
35 dolar aslında iyimişş otobüsss =))
beachte konaklama hakkında bılgı verrmsnz arkdaslar hotelde kjalıorz cok pahlaı vede kotu daha uygun bsy bulablrmyz eve aylık 1000 dolara kadar vereblrz 4 kısıyzz
isinde ne sorun cikti senin williamsburgta ?
Peki.
Arkadaşlar VA beach te eylül ayında otellerin durumu ve iş durumu nasıl oluyor? bizi hafta da şuan 40 civarı çalıştırıyorlar. eylülün 20 sine kadar çalışmayı düşÃ¼nüyoruz. eylülde çalıştırırlar mı yoksa 2 gün çalıştırıp hadi gidin mi derler? ona göre gezi planı yapacağız. bir de dönüş uçağımız NY dan. gezi planı yapacak olursak nereleri tafsiye edersiniz? yakın ve maliyeti düşÃ¼k olarak![]()
Gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainatı bile feth edebilirim..
arkadaşlar VA Beach de çalışıyorum ve williamsburg a gitmem gerek. daha önce VA beach de bulunup nasıl gidebileceğim hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsanız çok iyi olur.
Gerçeğin gücüyle yaşadığım sürece kainatı bile feth edebilirim..
31. cadde pizzerria nın arasından girdiğinde sağda kalıyor.Ramazan abi var ahçısı tavsiye ederim iyidir. Afiyet olsun![]()
2010 yazında bush gardens VA da çalışan bir türk lazım arkadaşlar.
Park için bilet alınacak bir nevi ticaret bilen gören varsa lütfen bildirsin![]()
arkadaşlar virginia beachde şezlong işinde çalısıcam.saatlik 7.5 haftada 40 saat garanti ve tip falanda var.ne dersiniz.varmı bu işi daha önce yapan yada bilgisi olan.tşk ler
Benim tanıştığım biri orda şezlong işini yapıyordu.çocuğun zencilerden hiç bi farkı kalmamıştı.Bütün gün güneşin altında ve zor bir iş olduğunu sölemişti.Ama az çok para kazanıyormuş.
""Let the game begin""
yanarsin gunes kremi almayi unutma yanina =)..fiziki degil psikolojik zorlar adami ..is guzel aslinda yorulmuyorsun ama over time yok sanirim..bide hava sartlarina bagli ..3 gunde 1 firtina oldugu icin saat sikintisi yasayabilirsin. tipten de pek bisi bekleme gunde 3-5 dolar alirsan sans
kill them all-spartacus
aynen benimde tanıdıklarım vardı pek bi şey kazanamadılar tipte çok ümit bağlama kazandığın yediğin içtiğine gider
wayy arkadaşş moralim bozuldu bak şimdi2. iş bulsam kurtarırım durumu belki
2. işe de çok ümit bağlamayın arkadaşlar.Her yer wat öğrencisi kaynıyor.Kesinlikle bulurum diyip bi de orda hayal kırıklığına uğramayın.
""Let the game begin""
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks