@tufanoglu0535
neden dayanıyo bilio msn=)
Geyik bi tayfa var da ondan yol falan asla dert olmaz aklımıza öle bişe gelmedi bile dura dura kamp yaparak geciricez zaten gezimizi atlantic cityde kalırız bi kac gün![]()
Whence I Would Like?
ağustos başında ayarlıyalım herseyı
walla karar sizin ama çok uzun bi yol... yaklaşık 30-35 saat yola gider. canınıza yazık... bana soracak olursan niagara birz gereksiz bu planda... olay niagarayla bitse tmm fakat bu yol üzerinde görmeye deger hiç biyer yok... yani sırf orayı görmek için bu yol çekilmez... alternatif bir plan yapsanız daha güzel olur bence...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
@tufanoglu
Amac atlantic citye gitmekti aslında daha sonrada miami sahillerinde bi tatil yapmadık demiyelim diye miamide eklendi plana sence ne gibi bir degisiklik daha iyi olur dersin...
Whence I Would Like?
break orbitzde buldum 4 gun 225$ miami kalkıs florida keys, keywest ve bahamalar
13-17 september ne dersin??
benim msjımla ilgilenen olmamış ama olsun yazıyım yine
bayan yok mu bu geziye katılmak isteyen
ve bende istiyorum gelmek uyarsa eğerçok mu imkansız
![]()
peki haklısın![]()
bende katılabılırım arkadaslar ama bn Nortc Carolınada calısıcam 5ı ıle 15ı arasında ısı bırakıcam ama sole bı sıkıntım var yabnm donusum 20 eylulde ve New hannover Wılmıngton NC'dan
![]()
katılabılme sansım yk gıbı bısı sanırım
![]()
aynen rcp 22sinde eylül dönüş var new yorktan netten baktım uçak gidiş geliş miami 250 dolar civarı bence değer bu eğlenceye =)
"what happens in miami stays in miami too.."
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Miami-Bahamas olarak gidiş dönüş feribot bulamadım. Hep çok lüks gemiler var onlarda çok pahalı.
break heralde en ucuzu orbitz suan bakıyorum
169$ 3 nıght bahamas
159$ 4 night carribeans diyor
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
Bizzat inip gezsek daha güzel olmaz mı cruise bayar bizi ya. Birde Karayip Adaları daha güzel gibi fotoğrafları daha hoş görünüyor. Ben gitmeden önce tur şirketlerine gidicem 'ablama sürpriz yapmak istiyorum Karayip Adalarında nereye tur var' gibisinden sorucam en güzel yerleri sorup öğrenicem. Gidersek oraya gidelim. Sence?
bencede karayipler daha cazip duruyor vize olayıda yok sanırım türklere
" THAT WHAT YOU REALLY BELIEVE IN ....... ALWAYS HAPPENS !!! AND THE BELIEF IN THE THING MAKES IT HAPPEN ".
break az çok bısıler belirdimi planda bende ıstıyorum bu geiziyi baya gıtmeden kararlştıralım orda foruma gırmek zor olursa yatmasın.hiç olmassa kafamızda 15 de mıamı olsun![]()
Valla ben kesin gidiyorum çünkü uçak Miami dönüşlü. Zaten hatlarımızı veririz birbirimize sürekli irtibatta kalırız.
@break kafanızdaki kişi sayısı kaç?
mustafa suan benle break kesin gibi
senide ekliyelim mi![]()
benim iş 6 eylülden sonra sadece haftasonuna dönüyor..bu tarihten sonra hafta içine ayarlarsanız gelmek isterim...karayipleri görmek.....![]()
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)
Bookmarks