tavsiyen çok mantıklı! bana yardım edermisin arkadasının msnini bana atsan
tavsiyen çok mantıklı! bana yardım edermisin arkadasının msnini bana atsan
Konu ozgursum tarafından (13-04-2010 Saat 02:57 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: forumda msn paylasimi yasaktir.
İlk olarak forumda msn adresi paylaşmak yasak.
İkinci olarak da chair ride a ikinci sene giden kişi sana tavsiye vermeyecektir,
çünkü sen de onun potansiyel rakibisin.
Üstüne basa basa söylüyorum "aman ha uzak dur" chair ride dan.
Kendini direk "amele" yerine koyuyorsun![]()
Konu ozgursum tarafından (13-04-2010 Saat 02:57 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaslar saka gibisiniz ya gidipte görmüş gibi konuşuyorsunuz arkadaşım gitti diyorum adam taze taze dolarla döndü gözlerimle gördüm ona mı inanayım size mi gayette tavsiye edio ek işin kolay olduğunu söylüo sadece düzenli çalışacaksın diyor , yasaklara uyarız bundan sonra
![]()
biz 3 arkadaş gidiceğiz ev tutmak istiyoruz zor mu bu işler ? her konuyu uzun uzun konusmak için yardımcı olabilcekler varmı? ozel mesaj atamıorm bana ulaşırsanız cok sevinirim.Mesajlarınızı bekliyorum
peki 2. iş bulup haftasonlarımı yapsak chair ride ı?
eğer atlantic citye gidiysan çok rahat bulursun ikinci işi ama haftasonu chair ride yapman için haftasonu offdayin lması lazım onuda sanmıyrum wericeklrini ayrıca chair ride kiralasan bile haftada 2 gün çalışrak çıkarablcekmsin paranı,hiç kazanamama ihtimalin bile war iki gün boyunca,yoruldğunda cabası olur
bizde 3 arkadaş atlantic city de chair rider olucaz. Valla bilmiyorum iyi mi yapıorz kötü mü? Kader kısmet15 haziranda yola çıkıorz. Madison House'da kalıcaz. (ki sonradan eve çıkabiliriz.) AC gelen varsa irtiabata geçmek isterim
msn: ycankasal*hotmail.com
umarim iyi olur hersey ama sunu belirtmek istiyorum chair ride ve pedicab gibi yuksek fizik gucu isteyen islerde duzenli ve yogun calismazsaniz soylenen paralari kazanmak hayal !! ama o yogunlugu kaldiracak bunye de cok cok nadir kiside olur arkadaslar. hayatlarinda hic calismamis kisilerin bu isleri secmesi yanlis bence , diyelim ki sectiler beklentileri yuksek tutmamak lazim. cunku gucunuz ne kadarina yetecek belli degil...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
bakalm bi gidip görelim yaa inş. çok pişman olmadan döneriz geri
bizde eer vize ckarsa 3 kişi gidicez. Ev tutmayı düşÃ¼nüyoruz konusmak isteyen arkadaşlar varsa denizcanak
bize onlar önerdi. bir sürü iş seçeneği vardı biz bunu tercih ettik
arkadaşlar bende bu sene chair ride yapcam ama gidiş ve dönuş tarıhlarını tam karar veremedım ben hazıran 3 gibi gitmeyi düşÃ¼nüyüm eyllullun 22 geliş düşÃ¼nüyüm sizce uygun mu atlantıc cıty de .....
tam hatırlamıyorm ama lifeguard wardı ama yeri kötüydü istemedim. dondurma satıcılığı wardı arac ile onuda istemedim yeri kötüydü. atlantic city cok aklma yattı o yüzden seçtim
ben de bi arkadaşımla bu işi seçtim. ilk gidişim ve biraz zorlanıcaz yazılanlardan anladığım kadarıyla. ama öyle para biriktirmek gibi bi amacım yok pek. haziran'ın 7'sinde yola çıkıcaz. özel mesaj atamıyorum ama daha önce gitmiş arkadaşlar olursa yardımlara açığızayrıca housing konusunda hem tecrübelilere hem de acemilere sorularım olabilir :P
evanescent özel msg ına bakarmsn
selam arkadaşlar bende chair ride işine gideceğim. ama biraz geç orada olacağım. finallerden dolayı tarih baya geç oldu. 30 haziranda inş. oradaım.
iletişim kuracak arklara adres vermek isterdim ama yasakmış. on tane mesaj mı ne atınca özelden adres veririm.![]()
oh oh orada yalnız olmicaz demekki 3 kişide benden yazın atlantic city chair ride işine =) arkadaşlar durak kuralım orada20-22 haziran gibi orada olacağız bizde.
Beyler foruma o kadar yazıyoruz pedicab ve chair işlerini şirketinizden secmeyiniz diye bu işleri şirketler ayarlamıyor zaten kendin ayarlıyon oraya gidince yani boşuna şirkete bi ton para veriyorsunuz o zaman self gidin az para verin bu işi istiyorsanız bu işler genelde ikinci iş olarak seçilir işi yapan çok kişi var konaklama yemek derken elinize çok az para kalır şansa bağlıdır para kazanmak asyalılar 5 dolara bi yerden bi yere götürmeye başlayınca anlıcaksınız değiştirme şansı olanlar bence değistirsinler bosuna bu işleri secerek şirketleri zengin ediyorsunuz.işinizi secmeden forumu kontrol edin o kadar tecrübeli arkadaslar konulara yazıyorlar
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
belkide dediğin gibi de kardeş zaten önceden gidip veya birilerinin yardımıyla kendimize iş ayarlasak şirkete ihtiyaç olmazdı. mesala ben gitmeye çok geç karar verdiğim için chair ride a gittim başka iş yoktu. o kadarda kötü değil insanların içini karartmayın.![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks