Alıntı Zavaem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birinci sınıf ve sonrasında izlenecek yolları biliyorum, bu konuda bir sıkıntım yok. Benim merak ettiğim bu sene üniversiteye başlayacak olan bir öğrencinin hazırlık sınıfını kolaylıkla geçebilmesi için WAT ile Amerika'ya gidip gidemeyeceği. Öğrencimiz hazırlık sınıfına hiç başlamadan ( üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra hazırlık sınıfında bir dönem bile okumadan) ABD'ye gitme şansına sahip midir? Böyle bir şansı varsa nasıl bir yol izlemesi gerekir? Aldığımız duyumlara göre bir taraftan çalışırken diğer taraftan ingilizce kurslarına gitmek ve sertifika almak da mümkünmüş. Bu bilgilerin doğruluğunu teyit edebilir ve konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Öğrencimizin gitmek istediği yer Los Angeles. İş ve kurs imkanları ile ücret bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Hazırlık sınıfında bir dönem bile okumadan ABD'ye WAT ile nasıl gidiceksin sorması ayıp ? Yanlış anlama ben olayı çözemedimde WAT için yazı bekliceksin Vize için en erken ŞUBAT ayını e bunlardan ikinci seçenekte bile en az 1 dönem okumuş olacaksın o zaman demek ki ya sen kaçmaya çalışıyon oralara yada böle bişiler , sonuç olarak ben böyle düşündüysem konsoloslukta da heralde direk kırmızı kağıdı verirler eline vize reddi aldım diyede üzlürsün,
Öbür yandan Hazırlık sınıfında olan öğrenciler rahatlıkla WAT'a katılıyor zaten ama giden az nedense üniversitelerde ilk yılı olan arkadaşlar bu tarz işlerden uzak duruyorlar yada habersiz kalıyorlar.

Devam edelim,
İlk dönemini okursun sana transcriptini verirler üstünde 2 3 not belki yazar yada yazmaz, onunla gider paşa paşa vizeni alır, amerikanada gidersin ama öle okula kayıt yaptırır yaptırmaz Vizeye gidemessin sanırım..

( Bu arada sanırım sen sınıf tekrarı yapan bir Hazırlık öğrencisisin ? )