Arkadaşlar bu yaz virginia beachde gold key resort hotels de çalışıcam. iş fuarına gidip işimi ayarlamış ve iş sözleşmesi yapmıştım fakat o sözleşmenin bende ki nüshasını kaybettim. büyük bi sorun oluşturur mu? ne yapmam gerek?
Arkadaşlar bu yaz virginia beachde gold key resort hotels de çalışıcam. iş fuarına gidip işimi ayarlamış ve iş sözleşmesi yapmıştım fakat o sözleşmenin bende ki nüshasını kaybettim. büyük bi sorun oluşturur mu? ne yapmam gerek?
sorun olmaz.. ds ni kaybetme de.. zaten isvernde var sozlesme..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
teşekkür ederim bilgi için. Bi de amerika ya giderken yanımızda hangi belgeler olucak? şimdiden tekrar teşekkürler.
DS begesi- pasaaport
eyv hocu![]()
CİEE mı senn sponsorun? eger oyle ıse ztn yakında maıl gelır ınternetten onlıne oryantasyon yapıcaz =) sen raat ol arslan arkanda ben warım =)
kill them all-spartacus
Benim de ciee.Daha gelmedi bana mail.Bakıyorum hergün ama hala bi ses yok.
""Let the game begin""
benimde ciee 1 hafta fln oldu oryantasyon geleli de hala yapmadım.viper sen izmirdemisin?
Oyantasyonu yapmayanlar ne gibi bir mail bekliyor ki? http://onlineorientation.ciee.org bu adrese girip DS numaranız ve soyadınızla giriş yapıyorsunuz. Sonra oryantasyonu tamamlıyorsunuz.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bana da geldi oryantasyon mail i fakat yapmadım hala. amacı ne ki onun? bir aciliyeti var mı?
var tabı olm olmazmı bır an once yapalım. chate gel ordayım.
kill them all-spartacus
Kesinlikle bian önce yapılmalı çünkü çoğu şirket oryantasyonu yapmayanlar üzerinde çoğu zaman sorumluluk kabul etmiyebiliyo ayrıca yararlı bilgilerde içerebiliyor. Amerikadaykende internetin olduğu her an girip yararlanılabilicek bi olay gayet güzeldi yani her ne kadar hızlı hızlı yapsamda![]()
Oryantasyon dedikleri video şeklinde sana amerikayı tanıtıyorlar nerde ne yapacagını soyluyorlar. Gayet güzel bir uygulamaydı.
bilgiler için teşekkürler.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks