arkadaşlar ben bu sene 4 arkadaşımla birlikte wat a katılıyorum.karya firmasını seçtim.bu firma hakkında bi bilgisi olan var mı?
arkadaşlar ben bu sene 4 arkadaşımla birlikte wat a katılıyorum.karya firmasını seçtim.bu firma hakkında bi bilgisi olan var mı?
ilk defa duyuyorum :O
aynen..nerden buluyosunuz böyle firmaları bilmiyorum ama daha tanınmış olanları tercih ederseniz daha yararınıza olur..
Konu fatih26 tarafından (06-03-2007 Saat 03:41 PM ) değiştirilmiştir.
ya bu şirket ankarada mutlaka okullarınızda stand açmıştır.bizim gazide 3 kere filan stand açtılar.ankaradaki bütün okullarda stand filan açtılar.ankarada olanlar görmüştür mutlaka.
ankaradayım ama malesef ne duydum ne gördüm
evet bende internette biraz araştırdım, kendi sitelerinin haricinde sadece birkaç link paylaşım sitesine eklenmiş linkler gördüm o kadar. Halbuki kendileri 94 ten beri bu işi yaptıklarını söylüyorlar. Burası bana biraz ilginç geldi. Ama ben yinede popülariteye çok önem vermiyorum, biz ne popüler şirketler duyduk milleti perişan eden, canına okuyan...
Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.
daha tanınmış derken popülerlikten bahsetmedim ben zaten..en azından ona buna sorup bilgi alabilceeniz bi yer olsun anlamındaydı o
ya bende duydum o şirketi ama bilemiyorum yani bi insan kocaaaa şirket açarda ismini KARYA koyarmı)))
ya arkadaslar asil ben sizi anlamiyorum. firma onemli olmuyoooo bu wat isindee yani turkiyedeki firma birkac yazismadan baska bisey yapmiyooo. onemli olan amerikadaki araci firma. iste bunlar oenmlii . ordakii bulduklari islerri titizlikle mi sectilerr? ki ekliyim ben karya ile gittim ve hicbir sorun yasamadimm ama bu karyanin marifeti degil sadece amerikadaki isverenin kotu cikmamasindan kaynaklaniyoo. bu yuzden sirketlerden daha cok is vereninizle gorusun , maillesin. birde oraya onceden giden insanlari bulun. hepsi buuuuuuu
Arkadaşlar tavsiyem sakın gitmeyin gidin başkası para kazansın bu sene 2. gidişim olucak ama keşke böyle bir hataya düşmeseydim diyorum
slm arkadaslar karya 5 yıldır wat yapıo hersene 100-150 arasında ogrenci götürüyomus bildiklerim bunlargecen sene 2-3 arkadasım gitti memnun kalmışlar sorun yaşamamıslar bu senede 3 arkadasım yazıldı bende kararsızım sizce nasıl bi firma bilen ve bu firmayla giden arkadaslardan yardımlarını beklıyoruz???????
ben bazı firmaları burda açılan konular sayesinde öğreniyorum![]()
work and travel işi yapan 84 sirket var türkiyede herkes az ya da cok ögrenci yolluyor bize düsen iş bizim için en dogrusunu secmeye calısmak yoksa su ana kadar sorunsuz şirket görmedim
Ankara'dan veya Istanbul'dan hiç Karya International ile gitmiş olan biri var mı acaba. Sitelerinde www.karyainternational.com bayağı bir şeyler yazmışlar, işte Ankara'nın ilk firması imiş filan ama tabii bu devirde bir şirkete güvenmek zor.![]()
bu şirketin pek bir popülaritesi yok sanırım bu şirketle gitmiş olan biraz bilgi verebilir mi?
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks