bide kanadaya amerikan vizeniz bitmeden gidip geri donmeniz gerekiyor.
bide kanadaya amerikan vizeniz bitmeden gidip geri donmeniz gerekiyor.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
S-pectacular
buffalo'da 2 gun icinde vize verdiklerini duymustum,ama ben postayla gonderdigim icin 11 gun cekti.
Şirket Seçim Yönergesi
Kanadaya giden oldumu acaba?
Şirket Seçim Yönergesi
Bu sene gitmeyi planliyorum Canada' ya ama bakalim artik. Umarim prosedur hala daha aynidir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
vize icin benim gibi New York'ta bas vurma direk Buffalo'ya git ordaki Canada konsoloslugunda bas vur.
Şirket Seçim Yönergesi
merhaba arkadaşlar
orada ya da burada vize çıkartmadan amerikada 20 eylül 2010 dan sonra son 15 günde falan meksikada gezebilir miyiz_?
en son başbakanımız gitti meksikaya falan ve meksika türkiye arası vizeler kalktı diye biliyorum son 2 ay içinde.
Son durumları bilen arkadaşlar warsa iyi olur
amerikan vizen bitmeden gidip gelmen gerekiyor.
P.S konu acmadan once forumumuzu aratin!
Şirket Seçim Yönergesi
ya acaba canada vizesini gitmeden de alamazmıyız? yoksa ordayken almak daha mı kolay olur?
kanada değil de j1 vizesiyle meksikaya girebir miyim? normalde meksika türkiyeden vize istiyo çünkü. girebilirsem harika olur =9)
Slm arkadaslar kanadaya vıze konusunu bıraz daha acarsanız ck sevınıcem ucak bıletımı ona gore alıcamdaaa nasıl gıtmıstınız
s.a arkadaşlar
önemli bir sorunum var,ben son zamanlarda meksikaya gidip oradaki arkadaşlarımla takılmak istiyorum bikaç gün,bu mümkün mü?Kesin olarak gitmem lazım mekiskaya,Amerika j-1 vizesi ds-2019 umuz falan yeterli mi?
ds-2019 için geçtiği yerler olarak canada,mexco,puerto rico,alaska,hawaii yazıyodu...
yani meksikaya gidebilir miyim?
canadaya gidilmiyor.... ben gecen sene sınıra kadar gittim. ama böyle bişeyin mümkün olmayacagını söylediler..
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
break gitmiş ti sanırsam ona sorabilirsin
hadi ya kanadaya gidilmiyo muakrabalarım var benim orda, onlara uğramak istiyodum.
helecan küpü
bilidiğim kadarıyla 24 saatlik giriş çıkışlara ds ve pasaportla beraber müsade ediliyor. hem kanadaya hem meksikanın belirli yerlerine...
24 saat çok bile![]()
helecan küpü
Mexico'ya gidebiliyorsun.
San Diego'dan Tijuana'ya geçebilirsiniz.
Geçen yıl travel yaptığım arkadaşlar "tırsak" olduğu için gitmek istemediler,
ben de tek başıma gitmemiştim.
meksikaya geçersin sorun yok
Meksikanın çok tehlitekli bir yer olduğunu unutmayın.
San diegoda konuştuğum insanlar grup halinde dolaşmamızı tavsiye etmişlerdi![]()
ABD Vizesi Hamililerinin Meksika’ya Seyahatleri Hakkında Duyuru
Geçerli ABD vizesi olan vatandaşlarımızın Meksika’ya Meksika vizesi olmadığı halde girebilecekleri Meksika makamlarınca bildirilmiştir.
Meksika hudut yetkilisi vatandaşımızın pasaportunu damgalamak suretiyle Meksika’da kalma süresini belirleyecektir.
ABD vizesi olan ve Meksika’ya havayoluyla seyahat eden vatandaşlarımız uçuş / biniş kartlarını da hudut makamlarına ibraz etmek zorundadırlar.
ABD vizesi olmayan vatandaşlarımız Meksika’ya gitmeden önce Meksika vizesi almak zorundadırlar.
Tereddüt halinde Meksika Büyükelçilikleri veya Başkonsoloslukları ile irtibata geçilmesinde yarar görülmektedir.
Saygıyla duyurulur.
ABD Vizesi Hamililerinin Meksika
Peki.
Arkadaşlar, herkes Kanada'ya vizesiz gidilip gidilemeyeceği ve gereken şartları müteaddit defalar bu başlık altında sormuş ama kimseden hatta gidenlerden bile ayrıntılı ve yeterli bir açıklama yok. Birisi gerçekten (giden ve yaşayan birisi) tecrübelerini anlatan sabit bir konu başlığı yapsa (ya da var da ben mi göremedim) ne iyi olurdu. Ben de Mart 8 den sonra 20'sine kadar ABD batı kıyısına gezmeye gideceğim. 15 Mayıs da ülkeme geri döneceğim acak Nisan veya Mayıs'da Kanada'ya gitmek istiyorum. J-1 vizesine sahibim, bunun için hangi belgeleri hazırlamam, hangi formları doldurmam ve nereye başvurmam gerekiyor. Gideceğim tarihi önceden belirlemem mi gerekiyor, kaç günlük turistik vize veriyorlar, kaça mal oluyor, gezilecek yerler neler, nerde kalınır, 5 gün yeterli mi? Bu konuda cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Konu break tarafından (20-02-2011 Saat 01:21 PM ) değiştirilmiştir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
beholder,öncelikle geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınsenin başına gelen münferit bir olay olabilirmi acaba?benim arkadaşlarım gitmişlerdi san diego üzerinden tijuana yakınlarına,girişte hiç bir kontrol yokmuş,çıkıştada vizeyi gösterip girmişler.ben açıkçası güvenemedim bu "travel validation" yüzünden. ana sponsor ny de olduğu için eyalet sponsorumun ds i ny ya gönderip geri alması ortalama 2 hafta sürüyormuş.
bu arada,bende geçen sene son travelimi kanadada yapıp dönmek istemiştim.ancak alitalia sağolsun :@ parkur değişikliğine izin vermediği için,vizeyi de ayarlayamayınca kalkışmadım.
vize ile ilgili olarak roma nın yazdıklarının yanında ekstra birşey bilmiyorum.ek olarak los angeles konsolosluğu ile görüştüğümde seyahat planımı göstermem gerektiği,belirttiğim süreler haricinde vize almamın mümkün olmadığını söylediler.buda bir sürü evrak işi anlamına geliyor.belkide los angeles tan kanada arası(toronto olsun vancouver olsun) mesafe uzak olduğundan sadece ciddi anlamda gitmek isteyenlerle muhatap oluyorlardır.kısmet bakalımbu sene şansımı deneyeceğim erken davanıp
![]()
Arkadaşlar bu J1 vizesi ile Amerika'dan çıkış yapıp tekrar Amerika'ya girebiliyor muyuz acaba ?
mrb arkadaslar konu (02-20-2011 Saat 11:21 AM ) editlenmiş acaba bu kurallar 2012 icinde gecerlimi ?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks