arkadaslar hepinize slm. ben bugun itibariyle cedar pointe giris yaptim. yolculugum lexington,KY den clevland a ardindan da sandusky e greyhound otobus firmasiyla oldu.greyhound dan lex to sandusky bileti aldim fakat icinde aktarma oluyo kendiliginden. (bu arada lexington a ucakla gitmistim)
soyle soyluyum, sandusky ye gidecek arkadslar greyhound firmasini kullanabilirler, cleveland da 3 nolu kapidan giris yapiliyor.
kisaca soyle anlatiyim sandusky den sonraki olayi; sanduskye geldigimizde otobus duraginda indik ve bizi cedar point calisani karsiladi. cantalarimizi yukletti ve hepberaber (bircok ogrnci vardi) cedara gittik.
direk house olayina girdik ve kisa surede yurda yerlestik fakat sunu soylemeliyimki yurtlar cok kotu. fazla bisey beklemeyin sakin. yeni yurtlarda dolmus simdiden biz sorduk arkadaslarla.
daha sonra human resource ofisine gittik ve sira yuzunden 2,5 saat bekledikten sonra kaydimizi yaptik. size yaklasik 7-8 sayfa sey imzalatiyolar. ingcem kotu oldugu icin ben durmadan yardim aldim saolsunlar yardim ettiler

yarin da son kalan ssn numarasi icin doldurmamiz gereken formu teslim etcem ve sonrasinda id kartimi alcam.
ilerleyen olaylari anlatir sizi bilgilendiririm. kib by
Bookmarks