Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Neresi mantıklı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Exclamation Neresi mantıklı

arkadaşlar biraz hatta baya geç oldu ama şirketim bana şu işlerden birini ayarlayabileceğini söledi:

pennsylvania-hershey çikolata fabrikası 8.3 dolar(saati)
    ocean city reçel fabrikası 7.25 dolar
    NYC fotoğrafçılık 10 dolar

Bu 3 iş seçeneğinden hangisini seçeceğimi bilemedim NYC de yaşam zor olur pahalı olur saatlik 10 dolar bile yetmez diyorlar ben pek karar veremedim.pennsylvania çikolata fabrikası hakkında pek bilgi bulamadım forumda.daha doğrusu buldum ama pek aradığım tip bilgiler değildi.Nasıl bi yerdir pennsylvania?Sakin mi hareketli mi?Eğlencesi gece hayatı nasıldır?Ne tip aktiviteler yapılabilir?Gidipte memnun olmayan falan var mı?

Neyse iş seçimi konusunda önerilerinizi ve pennsylvania konusunda bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben de NY leeds dıye bı yere köy gıbı bı yere gıdıyorum..konaklama her nekadar 75 ile 100 usd arasında bısey olsada sanmıyorum cok pahalı degıldır yasam cunku köy gıbı bı yer..mc donaldsta calıscam ama yınede kendı yemegımı kendım yapcam..bence daha cok NYC nın neresıne gıttıgın onemlı..konaklama 75-100 usd arası ama 2 kısı kalcaz mutfak ve banyosu var...ben heryaz fabrıkada calısıyorum Turkıyede ve overtıme sansı fabrıkada daha fazladır dıye dusunuyorum tabı oradakı sanayı ortamı bızım kı gıbıyse..bunlar sadece kendı goruslerım ılk defa gıtcem fazla tecrubelıde konusmıyım sımdı
    Konu sucre tarafından (19-05-2010 Saat 07:37 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Hmm Leeds New York eyaletinde bir şehirse eğer zaten çok pahalı değildir.genelde NYC için pahalı diyorlar.Biraz yardımcı olun lütfen arkadaşlar!Başka fikri olan yok mu?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

pennsylvania hershey in olduğu yer sakin bi yer diye duydum...bütün her yer çikolata kokuyomuş

nyc forever diyorum bi iki ark bulup bi ev kiralarsın problem olmaz..ben nyc seçerdim ki ekimde nyc deym...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de tercihimi NYC fotografçılıktan yana kullanırdım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Bellagio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de tercihimi NYC fotografçılıktan yana kullanırdım
    Ya bende bilemiyorum arkadaş edinmen,geçinmen zor olur diyorlar.hatta bu forumdaki Nyc başlıklarındada böyle şeyler yazıyor.Ama görece daha küçük kasabaya gidersen baya yaşıtın arkadaş ednirsin hemde kazandığın para sana hayli hayli yeter diyorlar.Sence neden Nyc ye gitmeliyim baya kararsız kaldım.Nedenleriyle yazarsan çok sevinirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bence ocean city reçel fabrikasında çok iyi saat alırsın ayrıca çok güzel bir yer iyi para kazanırsın pennsylvania da çok ucuz bir eyalet vergiler düşÃ¼ktür ayrıca hersey e gittim çikolata fabrikası baya bir group tourlar geliyor sende orada görev alıyorsun onlara yardım falan ediyorsun çok zevkli bir iş ayrıca saatide güzel ama ne kadar saat alırsın tam bilmiom ama ben pensilvania ya da ocean city seçerdim nyc ye zaten gezmek için gitmek en iyisi. Hersey den zevk alacağının garantisini veririm gelenler keşke burada çalışsaydık diyorlardı ama dıştan ole gözüküyor belki ama bu ikisi fabrika olduğu için bence iyi para yaparsın ayrıca bulundukları yerlerde çok güzel yerlerde ikiside nyc ye 1-2 saat mesafede izinli gününde 15 dolara otobusle gezmek için nyc ya da atlantic city (ufak vegas) a gidebilirisin
    Konu Huan tarafından (20-05-2010 Saat 12:19 PM ) değiştirilmiştir.
    What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben Herhey e gideceğim sanırım senin shiftin 3. shift, 8,25 olan olması gerek, fabrikada vergi yok alınmıyor yani direk paranı alıyorsun ki sonradan taxback ile uğraşmıyorsun ayrıca evleri çok lüksmüş, ortamın iyi olduğunu duydum, hatta fabrikadan 1 kaç arkadaş bile edindim, bilgileri çok iyi ortam sıcakmış Türklere karşı, piknik lere falan gidiliyormuş. Bana verilen en az 40 saat ama overtime kesin değil. Diğerleri konusunda bir bilgim yok. Birde Ramazan ayında çevredeki halkın işyerine gelip yemek verdiklerinide duydum. Bence çok iyi bir yer halk olarak fakat zenci halkının çok olduğunuda söylediler

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bu hersey'de kazanda kocaman agzi acik sicak cikolata oluyor mu Parmagimizi daldirip daldirip yesek gizlice
    Sometimes memories can kill...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hersey'de kazanda kocaman agzi acik sicak cikolata oluyor mu Parmagimizi daldirip daldirip yesek gizlice
    Bildiğim kadarı ile ama tam emin değilim, çalışanlara ücretsiz çikolata veriliyormuş Barnak banmak yasak :P

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla çikolata fabrikasında oyle güzel kokular ve tatlar beklemeyin benden soylemesi hadımköyde bir çikolata imalathanesi var iş için gitmiştik bırakın imalathanenin yanını o berbat koku tüm hadımköyü sarmıştı o kadar ağır bir kakao kokusu geliyorki mideniz altüst oluyor düşünün bir de içeri girdim öldüm.gif

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Valla çikolota sevmeyen nadir kişiliklerden olarak bu kokuların içimi açacağını sanmıyorum.Beleş verdikleri çikolatayıda yemem,zaten pennsylvania da sakin pek eğlencesi olmayan bi yere benziyor.Ocean city deki fabrikayı düşünmeye başladım galiba.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler bu arada

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bunların konaklamaları nedir onları da yazsan iyi olurdu aslında... işe giderken vesait kullanacakmısın bu da ayrı bir etken... NYC pahalıymış baya 10 dolar kazanırsın ama soyle bir ornek vereyim arkadaşım central park'a pedicabe gidiyor şirketin ayarladığı ev 5 kişilik ve kişi başı 400 dolar çılgın bir fiyat anlayacağın.. bu arada fotografçılık işi tam olarak nedir hatır fotograf çekenlerden olacaksan biraz riskliymiş çekiyormuşsun begenmeyip almıyolarmış falan ne kadar doğrudur bilemem tabi ama bana da ilk bu işi onermişlerdi araştırdıktan sorna vazgeçtim .. çikolatadan hoşlanmam diyosan senin için en ideali 2.iş sanırım

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı scapegoat oldboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şirketin ayarladığı ev 5 kişilik ve kişi başı 400 dolar çılgın bir fiyat anlayacağın..
    Çılgın fiyat derken? Geçen sene aynı evde 8 kişiydik, 500 dolardı. Üstelik Nc'de Sezon içinde 10 kişinin üstüne de çıktığı olmuş ev popülasyonunun Bence Nyc için iyi fiyat..
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Konaklamalarda şirketim Nyc de 350 dolar dedi ama ben baya yıkık dökük bi yer olacağını tahmin ediyorum.Verirler beni harleme mazallah .Ocean içinde 350 dolar dendi.Pennsylvania içinse 300 dolar dendi.Ev fiyatları birbirine yakın gözküyor ama kaliteleri arasında uçurumlar olduğuna eminim.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

NYC den yana tercihimi kullandım ben hatta firmada nyc işleri yoktu, özellikle ayarlattırdım. Para biriktircem cok kazanıcam derdin yoksa, nyc deki yasacagın tecrube digerlerine nazaran çok farklı olacaktır diye düşÃ¼nüyorum. hem iyi hem kötü anlamda..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)