Work and Travel
Toplam 86 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: winsconsin dells nasıl bir yerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben tek gidiyorum.Pine air motele mail attım .En az 2 kişilk odalar varmış.Tek kişi kalınabilicek top secret a yakın moteller var mı yürüme mesafesinde.İlla oda arkadaşı mı bulmak zorundayım.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem.Teşekkürler şimdiden)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı chemistx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tek gidiyorum.Pine air motele mail attım .En az 2 kişilk odalar varmış.Tek kişi kalınabilicek top secret a yakın moteller var mı yürüme mesafesinde.İlla oda arkadaşı mı bulmak zorundayım.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinicem.Teşekkürler şimdiden)
    Buyuk ihtimalle oda arkadasin olacak. 99% diyebilirim hatta. Ancak soyle bir durum var eger motel sahiplerine ya da is yerindeki human resource teki kisilerle konusup oda arkadasinin turkiyeden biri olmasini rica edebilirsin. bildigim kadariyla zaten karsi cinsten tanimadigin birini vermezler yanina. gormedim duymadim daha once boyle birsey de. pine aier guzeldir daha onceden de dedigim gibi ama hersey ayni kalmiyor ne yazik ki hbazi seyler degismis olabilir memnun kalmazsin beddua almak istemem

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı chemistx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de tek gidiyorum kardeş. pine air haftalık ne kadarmış? sen rezervasyon yaptırdın mı orada kalmak için? ben de orada kalmayı düşÃ¼nüyorum da.

gerçi lake delton'da değilmiş. pine aire. benim iş yattı gibi...birileri de country squire mı ne varmış. orayı da epey övmüşleri ama çok kararsız kaldım. lake delton'da olup da önerilebilecek bir yer yok mu acaba?
    Konu verbal tarafından (19-05-2010 Saat 06:39 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks