uçakta gitar çalmak kulağa hoş geliyorbu aklımda bulunsun ya şöyle sağlam bi esp almak geliyor içimden yetti artık kalitesiz tonlarda boğulmak
![]()
uçakta gitar çalmak kulağa hoş geliyorbu aklımda bulunsun ya şöyle sağlam bi esp almak geliyor içimden yetti artık kalitesiz tonlarda boğulmak
![]()
ya aslına bakarsan ilk gitarımı yengemin dayısı hediye etmiştikendisi türkiyenin en büyük gitar ithalatçılarından biri ve fender ibanez esp gibson gibi markaları ithal ediyorlar
simdi ondan isterim de açıkcası çekiniyorum sonuçta az para değil hediye bile etse benim açımda hayvanlık olur:P o yüzden gitarı ordan alıp kalan ekipmanları onlardan temin etme gibi haince planlarım mevcut:P
yok zuhal değil dilimin ucunda şirketlerinin ismi ama bir türlü aklıma gelmiyor![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
@n3co
yok ya neydi arkadaş bir türlü aklıma gelmiyo arıcam sonunda yengemi:P çok samimi değilim yengemin dayısıyla hatta hiç tanışmadım desem yeridiryengeme seneler once gitar alacağımı ve kursa gideceğimi gitar aradığımı soylemiştim bir gün süpriz yapıp getirmişti
@break
ok tamam sorun değil![]()
önce benim tanışmam lazım selam ondan sonra işler![]()
Arkadaşlar aşşağıdaki sırt çantasından var bende mavisi. Dağcı çantası.
Bunu uçağa sokabiliyor muyuz ? Çünkü bunu dönüşte yanıma almayı düşÃ¼nüyorum. İçine adam sığar o derece geniş. Ama ne kadar doldurursan o kadar alıyor. Kullanışlı baya.
![]()
Uçağın içindeki bagaja sokabilirsin muhtemelen..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Yani ayağımızın dibine koltuk altına falan sığar mı ?
Yoksa bagaj dediğin kafamızın üstündeki raflar mı ? Airbusların içini pek bilmiyorum nasıl olacak. O yüzden sorayım dedim.
Ayağının altına sığmaz kesinlikle.. Üstteki raflardan bahsediyorum.. Airbusların içi de modelden modele değişiyor tabii, A330, A340lar falan var orta ve uzun mesafe uçan.. Zaten uzun mesafe uçan uçaklar hemen hemen benzer özelliklere sahip oluyor..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bende gecen sene el bavulu olcutlerden fazlaydi ama yinede bir sekilde kabul ettiler ust raftlara sigmadi host bana ver dedi ayri bir yer koyacagim dedi cikista benden alirsin demisti o sekilde hallettik
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
bu el bagajının boyutunu gerçekten merak ediyorumrica etsek biri el bagajı sayılabilcek valizlerin resimlerini koyabilir mi?
arkadaşlar sizce yanımda işlemci ekran kartı falan sokabılırmıyım![]()
El bagajlarinin boyutlari sirketlere gore farklilik gostermektedir. Bilet aldiginiz firmanin kendi sitesinden girip kontrol edebilirsiniz. Yalniz dikkat edin son zamanlarda cogu ucak firmasi bagaj kurallarinda degisiklik yapti. Mesela Lufthansa, Air France, Alitalia gibi firmalar ekonomi sinifindaki yolcularin bagaj hakkini 2 valiz 23 kilo/adet kuralini 1 valiz 20-23kilo/adet e dusurdu. Iyi inceleyin havaalaninda bir suru para vermeyin ikinci valize bosu bosuna.
Konu thepassenger tarafından (15-05-2010 Saat 08:56 PM ) değiştirilmiştir.
bavulun limiti 23 kg. ikinci bavula ucret aliyorlar.23 kg nin ustune cikinca da ucret aliniyor tabi.
elimize alacagimiz seylerin ucagin ust bolmelerine sigmasi gerekiyo. ben donuste bi kucuk valiz bi laptop cantasi tabi icinde laptopuve el cantasiyla girmistim ucaga. skinti olmuyo.
El bagajinin agirligi onemli degil. Normalde el bagaji 8kg.dir. Ama 10 kg olsa da kimse sana birsey demez.
Bavul limiti ise bileti aldigin firmaya gore degisir. Mesela Thy ile ucuyorsan 2bavul hakkin var. Bavullar max 23-23 olmak uzere toplam 46 kg olabilir.
Valizlerini 30-10 olarak ikiye bolsen yine ucret odersin. 1 valiz max 23 kg olmak zorunda. 23-32 arasi ucret odersin. 32 kg yi asan valizler ucaga alinmaz.
Sometimes memories can kill...
Arkadaşlar, kilo sınırını aşınca ne kadar ücret ödeniyor ve kilo başına mı yoksa genel bir ücret mi talep ediyorlar..?
uçağa götürdüğümüz bütün çantaların kabindeki dolaba sığması mı gerekiyo, mesela sırt çantamı kucağımda falan tutamaz mıyım? içinde kitap dergi bilmem ne var mesela, her defasında koltuğumdan kalkıp aç kapa mı yapıcam? zaten koridor tarafında oturmazsam habire dolaba git gel yapamam heralde?
helecan küpü
çantayı zaten çok doldurmayı düşÃ¼nmüyorum, ama kaç saat uçucaz ben yolda hiç uyuyamam hep bişeyler okurum kaç saat olursa olsun. o bölmeye ne kadar ne sığdırabilirim ki :d çantayı yere koymama bişey demiceklerse sorun yok![]()
helecan küpü
arkadaşın dediği hiking çantaları yani şu 50-60 litrelere kadar alabilen çantaları yanımıza alabiliyor muyuz ??
kesin cevap çıkmadı sanki??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks