15-20 Eylül arası Miami sahillerini araba kiralayıp gezme planı olan varsa beraber gezebiliriz.
15-20 Eylül arası Miami sahillerini araba kiralayıp gezme planı olan varsa beraber gezebiliriz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
8 eylülde iş bırakıyorum, NY ve çevresini gezicem birkaç gün.Beraber gittiğim arkadaşı ikna edebilirsem ben de benzer tarihlerde Miami düşÃ¼nüyorum...
Ama okulu bir gün bile asmayı düşÃ¼nmeyen bir arkadaşla zor olacak.
Olur da ikna olursa çok isterim, tecrübeli biriyle gezmek daha iyi olur.
Benim de Miami planlarım var bu yıl.. Olursa ve tarihler uyarsa zevkle eşlik etmek isterim![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Miami ye bende gitmek istiyorum gezi için o tarihleri düşÃ¼nüyorum eger haberleşirsek bende katılabılırım break
15 benim için erken 5 günde az gibi geldi bana, bahamalar veya kübayada gitmek istiyorum ben.
benim 10 eylılde bıtıyor. miami ye yakınım 11nde benım oraya gelip key westi gezip sonrasında miamiye gidebiliriz
sanırım herkes erkek ne güzel
bilmiyorum hayatımda kaçıncı kez "erkek olsaydım"...diyorum şu anda
katılmayı çok isterdim![]()
bende bi kez daha miami'ye gitmek istiyorum, ama miami tatil yeri en az 10 gun lazim tadini cikartmak icin.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bnde gitmeyi düşÃ¼nüyorum bir arkadaşımla beraber. 3 kişide olabiliriz. tam bu tarihler olmasa bile 2-3 gün daha öncesi olabilir. bu şekilde haberleşmemiz mantıklı![]()
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
araba kirlıcanda nerden kıralıcan ve nerede baslıyacaksın gezıne bunlrında yazarsan daha aydınlatıcı olur..
Küba bencede zor gibi ama imkansız değil...
Bahamalar mümkün...Günlük 75 dolara turlar var..Keywestten veya Miamiden tekneler kalkıyor...İnternet üzerinden rezervasyon yapman mümkün...Fakat dikkat et, bu turlar belli aylar dahilinde çalışıyor...Geçtiğimiz sene bizde gitmek istedik fakat eylül 15 inden sonraydı sanırım...Bahama turları eylül ayı için durduruldu falan dediler....
Su siteden ayrıntılı bilgi alabilirsin fakat diğer sitelere de bakmanı önerirm.
Bahamas Day Trip From Miami, FL - 1-Day Cruise to Bahamas
Bahamalara bende gitmeyi cok istiyorum. Hatta bu kez gormeden donmem orayiKOnaklama falan pahali midir orada. Genelde balayi yeri oldugu icin fiyatlar deli gibi pahalidir. Hostel falanda bulamayiz herhalde
![]()
Sokakta uyusak birsey olur mu![]()
Sometimes memories can kill...
bu tarıhler banda çok uygun bende gelmeyı ısterım tek gıdıyorum amerıkaya ve 15 de ıs bıtıyo eger kararlaştırabılırsek gıdebılırız wat organızasyonu amerıkada![]()
EVEETT 13 eylül gibi iş bırakıyorum cedardan bi kaç gün nw yapıp kiralayalım bi transportergidelim miamiye
![]()
"what happens in miami stays in miami too.."
Transpoter agir olur boyle olursa eger 2 arac yapariz! Eglenceli olur ya aslinda bakalim duruma gore.
break 11 eylul olsa miami 13 nde de bahamalar yapalım ne dersınız? zaten bıldıgım kadarıyla senın bılet mıamı donuslu alıtalıa deıl mı?? beraber donebılırız ordan benımde alıtalıa mıami??
Valla 11 erken ya ben 15 gibi birakmayi dusunuyorum fakat daha cok erken karar vermek icin. Calisalim bakalim konusuruz yine en olmadi 2 gun sen 2 gun ben esnetiriz uydururuz, donus tarihinide ayarlariz ayni zamana denk gelir Istanbul ucusumuzda. Bahama icin bende olur diyorum fakat 1 gun icin gitmem eger bulursam 2 gece minimum dusunuyorum tek sorun ise ulasim.![]()
15 eylül'de iş bitiyo.25 eylül dönüş aldım.sanırım bu cazip teklifi geri çeviremicembreak beni de ekle listeye.unutma
![]()
break zamanı geldıgınde gıdeceklere maıl atarsın musaıt olanlar gerı donerler sana ve guzel bı gezı planlamıs oluruz.mıamı ve bahamalar, tarıh cok önemlı cunku genelde watcıların trawell yaptıgı donem. hos bundan guzel trawelle'da kaanatsızlık olur..![]()
bence süper olur cruise falan en fazla 50 dolardr
güzel bir deneyim olur birde çok kısı olursak tadından yiyilmez![]()
aynen 2 günde az , 4 5 gün kalmalı orada biraz kültürünü insanları tanımalı1 haftada maiamide tamamdır bu iş.
tarihleri bi kac gün esnetirsek bende dahil olabilirim..
gerci daha cok zaman var..zamanı bi gelsin biz break la new hampshiredan güneye dogru sizi toplıya toplıya ineriz![]()
Bu kadar talip olacagini sanmiyordum, 5-7 mesaj arasi yanit geli diyordum. Ozaman bu baslik kalsin TW Miami bulusmasi yapariz.
ok bencede cok guzel olur ve daha cok talıp cıkar malum miami![]()
Bizim öle bi plan var 4 arkadas ama tatil süremiz 5 gün kadar kısa bi süre olmayacak
yaksalık 2-3 hafta kadar n.yorktan niagraya ordan da sal assagı miami gibi bir rotamız var daha sonra da n.yorktan ucakla yuvamıza dönecegiz kısmetse![]()
Whence I Would Like?
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks