arkadaşlar ben hiç ingilizce bilmiyorum sizce vize alabilir miyim böyle vize alan var mı hiç bilmeden sadece soru ezberleyerek
arkadaşlar ben hiç ingilizce bilmiyorum sizce vize alabilir miyim böyle vize alan var mı hiç bilmeden sadece soru ezberleyerek
bütün mesele ya farklı soru sorarsada kitlenio bence
tabi verilen sorulardan çıkarsa ozaman alabilirsin
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
Vizeyi alıp alamamakta sorun değila aslında.Soruları ezberlersin,iyi bir memur gelir,verir gecer.ama sıfır ingilizce ile orada sıkıntı yaşarsın.Yani kendini ifade edecek kadar dahi ingilizcen yoksa.ABD de zorluklarla karşılaşabilirsin.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben alaskaya gidiyorum zaten ingilizce pek işime yaramaz sadece bazen uzun soru soruyorlarşmış bunu kimlere soruyolar acaba
alaskada çok ingilizce kullanılmadığını duydum oadarda gerekli olmuyormuş
orayı tercih edebilir tabi alaska ile ilgili uzmanımız var burda ona danışsa daha iyi olur
!!! VİZEDE FİRE VERMEYEN TEK FORUM !!!
kimmiş ki uzman
Ingilizcen sifir duzeydeyse okul ve maddi durumla bu aciginida kapatamiyorsan vize alabilicegini zannetmiyorum
hadi ya maddi durum ve okul derken ortalama 52 benim
Notlariniz 100 uzerinden hesaplaniyorsa 52 ortalamaniz 2.08 e denk geliyor yani aranan not araliginin alt seviyesinde.Siz oraya gidince bakicaklari seyler hangi okulda okudugunuz ne okudugunuz not ortalamaniz ve ingilizce tatmin olmazlarsa ek seylerde isticeklerdir.Sizin ingilizceniz yok,not ortalamaniz vize alir duzeyde fakat yuksek degil,ne okudugunuzu ve okulunuzu bilmiyorum ama ben pek vize konusunda umitlenmenizi istemem.Sonucta unutmayin sizle mulakata giricek kisiler tamamen insan sarraflari olucak ingilizcenizin durumunu cok rahat anlayabilirler.
52 ortalama 2 nin alti olbilir bizim unide notsidemi 100 uzerinden ama 4 uzerinde 2 60 tekabl ediyo 2,08 olmayabilir dikkat
nasıl yani ben nerden bileceğim ki onu 2 lik sistemde nasıl çevircem
yaa moral bende sıfır şu an
marmarada okuyorum ben
bizim okulda da geçme notu 60 hazılık ta okuyorum.
bende bi sorun olmadı.
Dostum nereye gidersen git sıfır ingilizceyle sorun yaşarsın. Diyelimki uçak amsterdamda aktarma yaptı ve sen kapı numarısına ulaşman lazım diğer uçağın için. Nasıl anlaşabilirsin? Veyahut Alaskaya Seeatle üzerinden gideceksin ve orada 1 gün kalman gerekti, motelde adamla ne konuşacaksın. Bunları muhakkak düşün?
vücut diliyle otelde free room derim one a day falan anlaşırım bileti birine gösteririm görevli falan
2008 de vize görüşmem sadece 1 dakika sürmüştü klasik 3*4 soru gelmişti. Ezberlemiştim. O günden beri ne kadar gelişti. Şu an konuşulanları anlıyorum ama cevap veremem öyle akıcı.
) ne yazılarmıs ya ...
Valla sorma seasret aynen de oyle olmustu. Free room falan diyordum ya
Sıfır ingilizce ile soru ezberleyerek almıstım nereden ortaya cıkardınız bu mesajı
Arkadaşlar yarın vize görüşmem var 8 30 da biraz tedirginım bizim okulun geçme notu 60 ve benim transcriptim ise 69.50..4 olsa ortalama 2.6 gibi yapıyor sanırım yanlışim yoksa..ve bugün konsolosluk civarında bi danışmanda bizim sahip olduğumuz taşınmaz malların tapularını da almamı söyledi ama şirket danışmanım ise gerek olmadığını söyledi son günüm ve ıstanbuldayim şimdi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olursanız sevinirim
gerek yok kardesim oyle seylere tapu falan merak etme sakin ol tedirgin olman senin zararına cok sakin ol gozumun onunde tedırgın oldugu ıcın bırıne vıze vermediler. Bu yuzden sakin ol alırsın çok rahat inşallah
Eyvallah çok sağol ya tedirginliğim sadece şu taşınmazların tapusu gerekiyor diye orda bi danışmanın üstelemesi..ya isterlerse diye düşünüyordum..alicam inşallah..
vay be forumda sımdıye kadar gordugum en aktif ve en tecrubeli WATcı makroklima zamanında sıfır ingilizceyle vize almış şimdi geçmişe bakıyosundur nerden nereye ınsan sasırır dogal olarak bu yazı bana cesaret verdi ıngılızcem ıyı ama dahada cesaretlendim
vay be webmaster kac sene olmus o ilk mesajları atalı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks