new yorkta bildiğiniz spor salonu ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mıdır acaba aramızda ?
new yorkta bildiğiniz spor salonu ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mıdır acaba aramızda ?
new yorkta yapacak daha guzel seyler var zamanını spor salonlarında telef etme benceefor sarfetmek istiyosan geceleri time square da dolaş süper spor yaparsın aksiyonun biri bitiyo öteki başlıyo hemde bedava
![]()
ahh ahh nerde o eski watçılaradamlar nerde kalcam, nasıl gitcem, işim nasıl,nerde yatcam,işten atarlarmı acaba beni diye endişe ederken şimdilerde ise görüyorum ki spor salonları sorulur olmuş
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
dimi azizimnerde disko bar var hangi cadde canli nerelere takılsak soruları artık değişti gidenlerde değişti demekki hocam daha gözü gönlü tok arkadaşlar gidio artık demekki ...! gerçi bu durumda istisna var adam sporsuz yapamıyomus öyle bir durum var yani önemli bir sorun onun için durum böyleyse ...
aynen öyle,,,kuşak değişiyor, artık ihtiyaçlar hiyerarşisindeki sıralamanın doygunluk oranı yukarılara doğru çıkıyor
tabi alışkanlık farklı bir olay, insan alıştığıu bir olayı bırakınca kötü oluyor,
umarım bulur arkadaş kendine uygun bi salon,,gerçi gidince bende arıcam ama bakalım inşallah bulurum ee 1 yıl sporsuz geçmez orda,,,
ahahah yardınız beni![]()
dostum bende içki yok sigara zaten yok, zamanında break dance yaptım fakat yaş geçince oda geçti, e barlardaki dıptıs dıptıs müzikleri beni açmıyor, gidersem en fazla yarım saat duruyorum ordada sıkılıyorum bide bara diskoya gidipte cola içme durumu var düşün, senin onun sigraya biraya verecegi parayı ben spor salonuna vericem anlıyacağın
nasıl fikir
![]()
çok güzel bir fikir sakın barlar gidip kola içmeezik hissedersin kendini benim gibi
ama bence salonu oraya gidince ara yada new yorkun neresinde kalacağını ikamet adresini ver yardımcı olsunlar ee sanırım new york biraz büyük
![]()
yok yaww olur mu gitsin sanki amerika, barlar, ve içki mekanı değil ki amerikanında yaşancak yerleri, yapılcak bir sürü iş var![]()
Spor salonu yerine giy sortunu. Atla central park'a yorulana kadar kos. Ucuz bi bisiklet satin al. Bisiklete bin. Parkta insanin kosasi yuruyesi geliyorNormalde spor salonunda 10 dk kosabiliyorsan orda rahat 20 dk kosarsin. Kulaginda muzikde olunca ohooooo
![]()
Ama spor salonlarinin fiyati 85-200$ arasi degisiyor diye biliyorum aylik. Cok fazla alternatif var nyde. Sitelerinde fiyat yazmaz genelinin. Mail atip sorabilirsin. Google a zaten new york gym yaz bi dunya spor salonu geliyor.
Sometimes memories can kill...
2011 yılı yazı ıcın mı acaaba ny calısılacak ve kalınacak yer hakkında...
bazı forumlar cok eskı o yuzden sordum. ben de ny mannathan da ıs bulmak ıstıyordum sırket oralarda ıs olmaz abd lılerı daha cok tercıh edıyorlar dıyıp vazgcrdı ve de pahalılıktan bahsettı. ama benım ıstedıgım tam olarak hem merkezı bıyerde ısten cıkınca gezmek gormektı
new yorkta iş olmaz diye bişi yok, ben firmalara gidip konustum, manhattanda iş var mı diye, banada dediler trafik pahalı yasamak zor filan ama ben illede burası olucak dedim yoksa gitmem dedim, epey bi sure beklettiler beni bi surude iş gosterdiler aslında liste olarak ama detayları yoktu. hepsi turk restoranı idi filan falan. sonra vize gorusmesine girmeye yakın noldu benim iş dedim. bu arada bana baska iş teklifleri yapıyorlar ama new jerseyde burası var bak new yorka yakın filan falan istemiyorum dedim bekledim. cat diye sözleşmeyi mail atmışlardı. manhattan ın orta yerinde iş bulmuşlardı.
genelde merkezi yerlerde iş bulmak zordur cunku dag basındaki su parkı otel bilmem ne olan yer cok ogrenci alır. firmalarında kolayına gelir. sana trafik pahalı mahalı demelerinin sebebi oradaki işlerin 10 larca ogrenciyi birden alamıyacak olmasıdır. bu yuzden ugrasmak istemesler. zaten her firma manhattanda iş bulamaz kanımca ama ben bu adamlarla konustugumda bunların elemanı dukkan dukkan gezip iş topluyordu.
oradaki adamlar abd lileri istiyor demesi başlı başına sacmalık cunku bu tarz calışan kişiler orada calışacak abd liden daha ucuza calışıyor. o yuzden ozellikle new yorkta restoranlarda bilemem nerelerde calışan yabancı kacak vs sayısı abd li calışandan kat kat fazladır. cunku ucuz.
evet pahalı mı ama alacagın para yetecektir eger gozu donmusler gibi alışveriş yapmayacaksan git dene, tabi eger daha işini secmediysen ve firman manhattanda iş ayarlayabiliyorsa, ben gidicem o şehri yaşamak istiyorum, elektronik bana lazım deil, cok para biriktirmek istemiyorum, o 2 ay 3 ay oranın bir parcası olmak istiyorsan hic durma, en yabancı arkadasları edinirsin takılırsın evlerine gidersin yasamlarını gorursun. bara cıkar icersin onlarla eglenirsin, bunları yaparkende bunları yapmaya zamanın olur, bir otel ve cevrendeki senin gibi gelen onlarca turkle sıkışıp kalmazsın, cunku gunde 5 haftaa asagı yukarı 30 saat calışırsın. az para kazanırsın, yedigine yoluna ucuna ucuna yeter bazen ama dolu dolu yasarsın. g*tunu sıkarda kasarsan benim gibi ikinci is yapar, yada baska meziyetlerin varsa (mesela ben dövme yapmaya baslamıstım son ay keşke daha once yapsaymışım) gider hukumetten izin alır incik boncuk ta satarsın meydanlarda (ki cok zevkli iştir arkadas yaptı) cok istedigin telefonmudur ps3 mudur ne karın agrın varsa onuda alır donersin memlekete pasa pasa, sonra ne diye döndüm dersin dönünce o ayrı : ))) doner donmez de kararını vermiş olursun onumzdeki yaz yine gidicem diye, hemde self.
sölediklerim gecen sezon içindi bu sezon içinde gecerli. son paragraf tamamen benim kendi dusuncelerim ve yasadıklarımdır. kimse ustune alınmasın para için gideni de anlıyor ve saygı duyuyorum.
calkana siddetle katlıyorum usa ye ne icin gittini ilk baş bi belirliceksin ve firmanıda bu yonde zorlıcaksın
bende lake goerge'a gidiyorum orada gym ve supplement satan yerler bulmayı ümit ediyorum senin gibi![]()
Bizde virginiaya gidiyoruz arkadaslarla spor salonu fiyatları ne durumda amerikada bilen varmı acaba
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks