not ortalamam 1.60 idi ve çok akıcı bir şekilde ingilizce konuştum fakat vizeyi alamadım. 5 numaralı bankoda bulunan şişman adama denk gelmeyin![]()
not ortalamam 1.60 idi ve çok akıcı bir şekilde ingilizce konuştum fakat vizeyi alamadım. 5 numaralı bankoda bulunan şişman adama denk gelmeyin![]()
geçmiş olsun...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Tekrar girmeyi düşÃ¼nüyor musun peki...
Geçmiş olsun kardeşim.
Bence gitme seneye denersin şansı , avrupayı gez![]()
istanbulda mı girdin görüşmeye, istanbuldaki şişmanımsı esmer adamsa benim gittiğim gun çok guleryuzlu idi hatta en guler yuzlusu o idi ona dusmek için dua ettim, ama yandaki bayandan almıştım vizeyi nasıl vermez şaşırdım. neden ortalaman düşÃ¼k diye sormadılarmı ki ? daha dusuk ortalama ile alanlar var, kendim red yemiş gibi üzüldüm valla geçmiş olsun.
istanbul'da girdim evet, istinye kalesi'nde :P
sordular abiben de güzelce cevap verdim, söylediğim gerekçeyi dinlerken ciddileşti hatta ve ilgili görünüyordu. ben hatta uzun konuştuğum için vizeyi aldığımı düşÃ¼nüyordum ve abd'ye neden gitmem gerektiğiyle ilgili de bir iki neden söyledim. güldü ve çok memnun oldum tanıştığımıza diyip baklayı ağzından çıkardı
![]()
Notlarını yüksek tut, 2. dönem gir notlarını yükselttiğini söyle eğer alabiliyorsan bölüm başkanından kağıt al. Bu öğrencinin notları yükselecek gibi bir yazı yazdır.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
benim bidiğim ahriman, finalde bütün derslerini aa yapar![]()
helecan küpü
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks