bulundugun yerdeki kişi sayısı seni yanıltmasın.. ben gecen sene 200 kişi nufusu olan bir adaya gittim... hatta öyleki , gittiğim adada sadece 1 tane market, 1 tane bar vardı... bende aynen senin gibi çok kızmııştım şirkete... üstüne çalışacagım iş 7.30 ^dolar gibi komik bir ücret veriodu... ama sonucunda , muhtesem bir wat sezonu gecirdim... hem maddi hem manevi çok fazla kazancım oldu... 7000-8000 dolar arası bir para kazandım... gittiğim yer küçük bir yer oldugum için süper arkadaşlıklarım oldu.. para az harcadım, travelımı gönlümce yaptım... ayrılırken amerikalılar bile agladı... hatta patronum gidecgimiz günün oncesinde geldi ve bizle vedalaştı.. sizi giderken görmek istemiyorum dedi... ve o da agladı... patronumun kocası işlerini bıraktı ve bizle vedalaşmaya geldi... neler neler yani... hiç moralini bozma... hayırlısı böyleymiş... ben walla geç gidecek olmasam tekrar aynı yere giderim... ama sezon un en hareketli günleri türkiyede olacagım için aynı yere gidemiyorum... tekrar söylüyorum,0 hiç canını sıkma... vardır bunda da bir hayır...
Bookmarks