ben dekontun fotokopisini aldım parayı yatırır yatırmaz, orijinali de konsolosluğa verdim. zaten vizeyi alırsan dekontun bi önemi kalmaz ki, bikaç dekont birden almanın pek gereği yok bence.
ben dekontun fotokopisini aldım parayı yatırır yatırmaz, orijinali de konsolosluğa verdim. zaten vizeyi alırsan dekontun bi önemi kalmaz ki, bikaç dekont birden almanın pek gereği yok bence.
helecan küpü
Sen orjinal belgeyi ne yaptın? Nereye gitti o?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence de onemli bir soru bu, cevaplanmasi lazim.
benim de kucuk bir sorum var burda sorayim dedim:
ben gorusmeye gidecegim diye 131 dolari yatirmistim. vize gorusme tarihini degistirdik. yani dekontum 15 gunluk falan olacak. bu sorun olmaz degil mi? ya da gorusmeden en fazla x gun once yatirilmasi lazim falan gibi bir durum yoktur herhald?
Valla bende anlamış değilim.Ben orjinali şirkete gönderdiğime eminim çünkü 2 tane kopyası şu an bende.Diyeceksiniz konsolosluk neden orjinal dekontun orjinal olmadığını söylesin.Haklısınız.Az önce Fortis'e tekrar gittim.Diyorlarki konsolosluk neden aslı gibidir yazılı dekontu kabul etmiyor.Mecburen tekrar yatıracaz.131 $ için vize reddi almak istemiyorum.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bugün tekrar Fortis'e gittim.Görevli kişi bana operasyon yöneticisinin bankada olan nüshasını bana verebileceğini söyledi.Ama operasyon yöneticisi vermedi.Bankadaki görevli kişi benim bu parayı yatırmama vicdanım el vermiyor dedi.Onun nasıl el veriyor.Ben de mecburen tekrar yatırdım bu parayı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks