haklısın walla hocam oyle bır sıstem varki tıkır tıkır işliyo ama bizi bu hale getirende sadece türkiyedeki hükümetlerin basiretsizliği değil bi sürü etken var toplumun yapısı turkıye dısındakı butun mılletlerın ulkemızde ajanlarının kol gezıyo olması hıcbırı turkyenın gelısmesını ıstemıoo ulkemız oyle bır konumdakı bızı bu ulkede rahat bırakmamaya and ıcen sırf bu yuzden calısan ınsanlar var dısarda gecenlerde face te gordum devrım arabaları diye bır fılm var oarada dıyokı bı bolumde "türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz ..." çok dogru çok değil daha bi otuz kırk yıl once türkiyenin tam bagımsızlıgını istediklerini avaz avaz bagıran ınsanlar idam edildi tek dertleri tam bagımsız türkiyeydi bunu istedikleri için idam edildiler arabası patlayan gazetecıler yakılan aydınlar onemlı bır anlasmya gıderken ucagı dusurulen ınsanlar vs vs bunun gibi çok sey sayarz eminim 60 ve 70 kusagının ruhu curutuldu ınsanlar dusunmemeye sorgulamamaya yoneltıldı o zamanlar ıscısıe acıda zengını de bu ulke ıcın yanlıs veya dogru bbıseyler dusunuodu sımdı ınsanlar aman ben mı kurtaracam meleketı havasında bana dokunmayan yılan bın yasaıncılık var bıde dunya ufaldı artık dunyaya bılgısayar ekranından bakıyoruz hersey elımızın altında ama tabıkı toplum bılıncı onemlı olan bu bılıncede ne zaman varacagız bılıomusunuz bıcak kemıge dayanacak ozman sımdı kulturumuze kastedenler yakında topragımıza bayragımıza gozdıkecek o zaman yıne sahlanacaz bızım yapımız boyle malesef benım kanımca butun yuk öğretmenlere düşÃ¼yor ATATÜRK çok güzel söylemiş "öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır " diye insana hertürlü bilinci aşılayan öğretmenler ve tabiki kanı damarında durmayan gencler bu ülkeyi refah düzeyine ulaştıracak yani umarım öyle olur ...!