bi newyork muhabbeti donmus ortada......amerikaya gideceksen ya newyorku ya da calfornia yi gormeden donme derim .ama illa newyorku gezmek icin de orada is bulman gerekmiyor. ben gectigimiz yaz connecticut da calistim. otelimin yakinindan (stamford) tren geciyordu.yarim saat de bir hemdee.hatta expresse bindin mi 45 dakikada grand central dasinnn yani newyorkun gobegiii.ben 3-4 kere gittim ve bu bana ve arkadaslarima yetti. zaten times meydani,empire states, ozgurluk heykeli ve central parki gorsen yeterliiii.bide bastan asagii gezersin caddelerini falannn.yanii demk istedigimmm sadece newyork a giden ulasim araclarina yakin olacakk bir is yeri ve konaklamasi sec...ayrica benim 4. gidisimde newyork baymisti.b kere acayip kalabalik ve gokdelenleree bi turluu alisamamistimmm.ve sehirr kokuyorduinanmassin yemek kokuyorduuuu
bir dee pahali, herseyde sira var ve gece 10 dan sonra acayip tenhalasiyor.her tarfarta polis kayniyo ki buna ragmen cok olay oluyorrrrrr.bencee ii dusunnnnnn ve ii arastirrrrrr
Bookmarks