dün gece çok uzun süreler hem expedia hem de british airwaysin usa toll free numaralarını skype ile ücretsiz aradım konuştum.önce expediadaki biz böyle birşey yapamayız,british airways bilet isminde değişiklik yapmamıza izin vermiyor dedi.british airwaysdeki bi görevli de supervisor ıyla konuştuktan sonra bana bu problemi düzeltmenin expedianın sorumluluğunda olduğunu ama işlerine gelmediğini söyledi,üstelik supervisoru "normalde bir harf hatası problem çıkartmıyor,kaç yıldır bu işin içindeyim 2 harf fazla diye kimseyi yoldan çevirdiklerini de görmedim"demiş.tekrar expedia ile görüştüm ve bu problem hakkında söz söyleme yetkisinin expedianın ana merkezinde olduğunu pazartesi günü orası açılınca aramamı söyledi, bir dosya hazırlayıp referans numarası verdi.pazartesi hem british airwaysin istanbul şubesi ile hem de expedia ile tekrar görüşeceğim.bakalım ne sonuç çıkacak.soyadım da iki tane ü yerine iki tane ue yazıyor.fazladan iki harf sorun çıkartmaz diye ümit ediyorum ama yine de immigration office'de ya da kıl bi check in görevlisiyle problem yaşama ihtimalim yüksek diye tahmin ediyorum.bakalım ne gelişmeler olacak.