Alıntı sorularvar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
Expedia.com dan 2 gün önce bir seyahat satın almak istedim. Kredi kartı bilgisini girdikten sonra işlemi yapmaya çalıştı ama işlem yapılamıyor şeklinde bir yanıt verdi. Buna rağmen kredi kartıma expedia dan authorization charge olduğunu öğrendiğim 600 dolar civarı bir yükleme yapıldı. Expedia bu charge ın fall-off edeceğini yani geri alınacağını söyledi. Ertesi gün bir kere daha aynı işlemi denedim. Yine başaramadı ve üstelik bir kere daha 600 dolarlık authorization charge yapıldı. Expedia her ne kadar 3-5 çalışma günü içinde bu chargeların geri alınacağını söylese de ben her ihtimale karşı uçak rezervasyonunu teyit için THYyi aradım. İşin garibi THY adıma bir rezervasyon yapıldığını ama bu rezervasyonun biletlenip biletlenmediğini göremediklerin söyledi. Bazı durumlarda rezervasyon gözükse de biletleme olmuyor ve birkaç gün sonra rezervasyon düşÃ¼yor dedi. Biletlenip biletlenmediğini görememeleri biraz garip geldi bana.

Bu konularda tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar varsa şimdi ne olacağı konusunda beni aydınlatabilirler mi?
PNr numaranı ve soyisminle https://www.checkmytrip.com/plnext/X...TN&LANGUAGE=GB sitesinden bir kontrol et bakalım. Sonuçunu bekliyorum.