'yarali styla', apaçilerin arabesk müzikle hiphop müziini sentezleyerek olusturdugu müzik tarzidir..
bkz..
03 RAP - Zoruma Gidiyor - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
we buda apaçi marşı
Resmi Apaçi Marşı / Waveshock - Shake Me Down - Ses - Alkışlarla Yaşıyorum
Resim koyarak insanları hedef göstermek hoş birşey değil ama bunlarda hedef gösterilmeyecek gibi değil arkadaş![]()
Müthişti ya baya güldüm![]()
@sucre
marijuana dumanı?hani var ya şu meşhur ot
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
cakma ve pembe abercrombie swit pazardan alınmıs levis pantolon annesıne ısmarlanıp getıttırılmıs yesıl converse baba korkusundan dolayı mıknatıs kupee avuç içine yazılmıs gereksız kelımeler genelde alısverıs merkezı onlerınde takılan bu kabile cepte 1 lıra ıle haftalar gecırıo cnm hak vermek lazımmm !!
arkadaslar bence bu noktada bi ayrim yapmak lazim. apaçi olmakla maddi durumu kotu olmayi bagdastirmayalim lutfen. insanlarin maddi durumunun kotu olmasi ve cakma dedigimiz ucuz kiyafet giymesi onlari apaçi veya daha dusuk seviyede insan yapmaz. hatta zengin apaçi daha coktur. apaçiligin maddiyatla ilgisi yoktur, apaçilik icten gelir![]()
bu arada richard99 hep alntı yapmıssın bska yerlerden![]()
hahahahahaha dogrudur
dogru diyon kardesim ben sahsen ozel universitede okudum biliyorum zengin apaci daha beter var ve apacilik icten gelen bi olaybkbunlarin ici bozuk yada kotu demiyorum gercekten o kardeslerimizin kendilerini oyle iyi hiss ediyorsa ole giyinmekten hoslanip uyle sacini tariyosa saygi duyarim ,,dalgada gecerim ama saygi cercevesinde
mercedes si olan bi arkadasim vardi adaba muthis bsidi ..bi gun dikkatimi cekti adam bastan asagi cakma giyinmis ti sokakta gorsem gariban dersin ama iste cakma alet hedevatlarla maymuna donmustu ama cok sevdigim bi arkdasimdi baya goy goy yapiyoduk ...en son saf altin bi saat alicam dedi zor ikna ettim cocugu![]()
we sözüm sana richard99,
eğer pembe tshrt giymek we (öğrencilik işte parayı 10 günde suluoruz) ayın 20 günü meteleksiz gezmek apaçilik ise bnde apaçiyim:
![]()
nihayet forumdaki ilk apacimizi bulduk vatan millete hayirli olsun ahhahahaaa
yaw dostum markasiz t-shirt al ne gerek var kocaman D&G,yada Verzace aliyonuz ..hem sirf sahte giymekle apaci olunmaz apaci bir yasam tarsi onlar gibi konusacan kafana kiloluk jole surecen ..vs.vs.
apaci olma kriterlerini zaten yazmistikama tabo analmak lazim yani okul ortami heleki turkiyedeki okul ortami abi ne hikmetse marka giyinecen luks takilacan ,,,ki arkadaslarin seni yadirgamasin ,,,,,
lan lavuk senin babnmi starbucks iciyoduda sen bargadina 6-7 tl veriyon ,,sende kahve kulturumu var sen bole bsi yapiyon ben bunlara kil oluyom ,,,,mesela ameriakdayim hergun 1-2 bardak icerim burda fiayfi 1-2 doalr ve mecbur kaliyon TR de olsam ne guzel cesit cesit cay corba kebab var ...
starbucksn cayida aslinda ucuz ama ben Tr cayini ozluyom genede
iste ben bole bi insanin apacilerden girdk cay kahve muhabbetine donduk ,
burdan apaci akrdeslerime kcuak dolusu sevgiler haaahaa
Üyelerle ilgili bir anket vardı, o ankete forumun en apaçisini eklemeliyiz![]()
ok. şaka yapmstm..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks