Arkadaslar bu yaz SF'da caliscak varsa aramizda tanismak isterim...
Arkadaslar bu yaz SF'da caliscak varsa aramizda tanismak isterim...
san franciscoda nerde çalışçaksın ?
Benim de şimdilik oraya gitme planım var ama net değil.
Bende araştırma içerisindeyim bi kaç şirketle görüştümde daha tam nereye gitceğime karar veremedim ama San Francisco düşÃ¼nüyorum aslında rahat edebilcegim daha çok tatil gibi bir yer istiyorum eger varsa bildiginiz yardım ederseniz çok sevinirim
Amerika'nın batı kesiminde saatlik ücretler doğuya göre biraz daha yüksektir ama buna paralel yaşamsal giderler de yüksektir.
Kasaba türü yerler her zaman sakindir. Sahil kesimleri ise biraz daha canlıdır. Hem sakinlik hem de biraz heyecan istiyorsanız doğu batı farketmez; sahil kesimlerini tercih edin.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmanı
Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
Soguktan hoşlanmıyorsan San Frnacisco yu tafsıye etmem.. yazın ortasın kış var![]()
ben sf hard rock cafede çalşcam sen nerde çalşacaksın
ben de san franciscoda "ghirardelli" çikolatada çalışacam fikri olan var mı acaba?
ulen ne balli adamsin daha dun orda dondurma yedim acayip guzel bi yer kiz kayniyor ...
mekan buyuk ve guzel sahilde manzarasi cok iyi ..ondan sonra turist kayniyor yanlis SF hakkinda bsi diyim burasi cinli filipinli kayniyor ben
bu insanlardna nefret ediyorm berbat lar 5 para etmezler ..ameriaknin resmen icine eden insanalr her turlu pislik bunlarda kendi ulkelerinde sefale icindelr gelip burda vatandaslar yaw bi yerleri acayip kalkmis ama .cok cok cirkef insanalr ve cirkinler kizalri guzel olabiliyor ama ..
yaratilani sev yaratandan doalyi demis .ama arkadas bunlar tam pislik yani
neyse SF parahli arkadaslar kesinlikle ozellikle ucuza ev bulmaya baktin kira cok yuksek burasi mortage krizinden en az etkilenen eyalet ev fiyatlari yuzde 5 bile dusmedi burda ...kiralr yuksek hayat pahali zor ona gore hazir olun
Benim de bir arkadaşım usa hostels'de çalışacak.
Karın tokluğuna çalıştırıyorlar, sadece yemek ve konaklama sağlıyor işveren![]()
orayi biliyom ..guzel yer ama o kadar insanin icinde tas gibi kizlar felan geliyo
bodrumunda ne partiler veriliyo bi bilseniz ..
ama tabi arkadas icin bunlar iskence olcak cunki millet partide icip eglenirken o temizlik yapacak cupleri toplayacak ,
imkani varsa baska is bulsun o is sakat biraz yaw yani bana gore ole
toplam kac kisi gidiyor sf'ya bu yaz?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks