tabiki bu forumun müdavimi olucam.seneyede bu yollarda olucam.mezun olmama çok varben bunları paylaşim istedim çünkü neler neler okuyorum ve farklı şirketlerle giden arkadaşlarımla sohbet edioruz.ne sıkıntılar yaşanmış neler....yabancı şirketlerin işlerine gösterdikleri özeni hepimiz bilioruzdur,gerçek şuki bizim insanımız her yönüyle fırsatçı menfaatçi, ticari konuda da olsa öle.sözü verirler tutmasını bilmezler.
tabiki belli başlı yanlız olucaz,ben demiorum her akşam uyuyana kadar başımızda hikaye okuyacaklar...en azından karşılanmayı ve yön gösterilmesini hakedioruzdur ve tek amerikan şirketi olunca amerikayı türklerden de iyi bildikleri için seçtim açıkçası...
Olanaklara gelince, ilk önce işe gösterilen özen ve ifadedeki samimiyet önyargı oluşturdu bu tercihteki ilk sebepti sonrasına geçersek, en önemli etken amerikan şirketi olmaları,amerikanın 5 değişik noktasında onlarla bağlantıya geçecek ofislerinin olması.orda karşılaşabilceğimiz sorunları dürüstçe açıklamaları ve oluşacak sorunlara nasıl çözüm getirecekleri. sürekli iletişim halinde olmamız için günlük 1 dolara sınırsız konuşabilmemizi sağlıyacak hat ve telefonlar giderken verilcek olması 7/24 iletişim, çok kaliteli bir avustralyalı öğretmenle hafatada 2 gün ing dersi alıo olmamız(bedava),uçaktan inince dünyanın heryerinden gelen watçılarla newyorkta orientation ve kahvaltı ve belli bi sayıda giden gruplara verilen limuzin turu ve son olarak mayıs ayında yapılacak çekilişte 5 kişi bedava,3 kişiye apple i phone,1 kişiye laptop...
bundan iyisi şamda kayısı derim.orda kurduğumuz aile ortamıda cabası.aklıma gelenler bunlar.umarım herkes mutlu gider mutlu gelir.kimse sorun yaşamaz.sadece verilen sözlerin tutulması yeter bizler için.bakalım benim şirket tutacakmı! herşey yolunda gidiyor.
Bookmarks