Berkay Bey
Ben bankayı arayınca bana hiç provizyondan falan bahsetmediler. Sadece yansımayı bekleyen ve henüz yansımamış işlemler olduğunu ve ya expedia nın bu işlemleri geri çekmesi gerektiğini ya da bu gerçekleşmezse benim fraud başvurusu yapmam gerektiğini söylediler. Üstelik benim bilet THYden di (Londra üstünden AA aktarmalı). Yani öyle bir döviz sorunu da olamaz.
Bu provizyon olayı tam olarak nedir bir açıklar mısınız? Ben dün skype den expedia yı aradım (Fiorex teşekkürler bu fikir için) ve bana hiçbir işlem gerçekleşmediğini ve authorization charge olarak hold edilen paraların da 72 business hour içinde düşeceğini söylediler. Ve hatta dedi ki bu charge lar düştükten sonra bizi ara birlikte yapalım rezervasyonu. Ama bir fark da olmuyormuş. Fail ederse yine authorization charge. Ben de düşÃ¼ndüm. Belki taze bir search ile ve başka bir havayolu şirketinden biletle (aslında otel+ uçak + araba) denersem bu sefer tutabilir. Ama tabii bunun için öncelikle şu authorization charge ın kesinlikle sorunsuz düştüğünü görmem lazım. Ancak ondan sonra son bir kez deneyebilirim.
Fiyatları iyi bile olsa korkunç kötü müşteri hizmetleri (bazı personelleri ingilizce bilmiyor. nokta.) ve authorization charge gibi saçma uygulamaları ile expedia yı bir daha kullanmayacağım.
Bunun yerine otel+uçak+araba kombinasyonunu paket indirimi ile ve sağlam bir şekilde alabileceğim neresi var? İnternetten biraz soğuttu bu iş beni ama mesela orbitz de durum nasıl?
Ya da Ankarada ya da Türkiyede uygun fiyatla paket rezervasyon yapan bildiğiniz sağlam eski usul acentler var mı?
Bir yöntem de bileti direkt havayolundan almak ama ben bu aralar iyi fiyatlar bulamıyorum. Ankara Los Angeles THY ve Lufthansaya sordum. İnanın expedianın uçak+otel+araba için verdiği toplam fiyat sadece bir bilet için isteniyor.
Yardımlarınız için teşekkürler.
Bookmarks