O zmn değiştiriyorum 600 euronun altında bilet bulamazsınızz
uygun tarihte bulmak çok zor oluyo işte o var yoksa bende 620 ye bulmuştum.genelde de herkesin aynı tarihlerde o yüzden yükseldi fiyatlar.. Keşke daha önce konuşsaydık da yardımlarını alsaydık bilet bulma konusunda![]()
scapegoattan ses çıkmayınca 715€ ya şirketten aldım..
8 haziran gidiş thy newyorka direk uçuş deltayla cleveland a aktarma, dönüş thy newyork..
Arkdaşlar bende bugün aldım biletimi en sonunda 640 euro 8 haziran istanbul-jfk gidiş dönüş thy dönüş tarihi esnekbilet olayı vizeden daha stresliydi bunu anlamış bulunmaktayım
![]()
Konu euromad tarafından (23-04-2010 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.
tekrar kusura bakma ya mahçup oldum cidden :S hayırlı olsun biletin![]()
bizde 1200tl ist-ny thy aldık610euro yani.
arda'ya selam![]()
I made a promise never to settle...
şuanda baktım sucrenin biletine expedia dan londro aktarmalı 540€ istanbul-londra londra -newyork British ile.
Deltayla direk uçuş 580€ istanbul-newyork 16 haziran gidiş 4 Ekim dönüş.
Konu beysin tarafından (23-04-2010 Saat 10:00 PM ) değiştirilmiştir.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
ben valiz işini unutmuştumbütün havayolları alıyor mu?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
arkadaşlar şirket en ucuz 754 euro ya bulduğunu söyledi yarın almayı düşÃ¼nüyoruz fiyat nasıl 15 hazıran thy ile direkt dönüş ise 1 ekim
Konu sucre tarafından (24-04-2010 Saat 12:16 AM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
http://www.expedia.com/daily/flights...es.asp#airline
Londra aktarmalı. Transit vize gerekmiyor. 2. bavul için ekstra 50 dolar ücreti var. 2. bavul..
hocam aktarmalı da sakata gelmeyelim arada bu kadar fark olunca insan güvenemiyor
Ne gibi sakata gelebilirsin? Ayrıca sen neden pahalı olanı baz alıyorsun ki? Ucuz olanı baz alıp, "o kadar da fark mı olur, altı üstü 11-12 saatlik uçuş, sanki kuş tüyünden koltuklarda gideceğiz" ... de diyebilirsin..
Ayrıca uçak biletleri anlık değişir ve çok fark eder. Sen 750 euroya o bileti aldığında yanında oturan adam 590 euroya almış olacak... Çünkü geçenlerde THY'nin o fiyata biletleri vardı...
Konu ayhn tarafından (24-04-2010 Saat 12:25 AM ) değiştirilmiştir.
Geçtiğimiz yıl, KLM ile Amsterdam ve Nortwest ile Memphis-USA aktarmalı olarak gidiş donus 670 euro ya almıstım bileti...2 aktarmalı ve şansıma keyifli bir ucus olmustu..
bizim arkadaşlar geçen sene aktarmalı almışlar uçak rötar yapınca bütün uçuşları kaçırmışlar 30 saat havalimanında beklemişler o yuzden sakata gelmeyelim dedim
Orası artık şans.. Aktarma arası çok yakın olmazsa problem olmaz..
başına gelecek en kötü senaryolar..
1- Rötarlardan dolayı aktarma ucusuna yetişememen ki boyle br durumda hvayolu şirketine bilgi verirsen sana bir sonraki ucusa bilet ayarlayacaklardır.
2-Aktarma saatleri arasındaki fark fazlaysa, yorgunluğa yenik dusup bir yerlerde kestirmek isteyebilirsein.
3- Bavulunu kaybetme olasılığın var, ucaktan indiğin zaman havayolundaki görevlilere durumu anlattığın tktirde kalacağın adrese kargoyla yolluyorlar...
4-.... hatırladıklarım bukadar
Fakat direkt ucus cok pahalı gelmiyorsa al derim, yok fazla fark diyorsan aktarmalı ucuslarda eğlenceli oluyor, farklı sehirler farklı havaalanları...
senin tercihin...
not: geçtiğimiz yıllarda direk ucusa ya da aktarmalı ucusa sahip olupta, meydana gelen rötardan dolayı ucağın ineceği diğer havaalanında uygun pist bulamayan veya hava şartlarından dolayı ve güvenlik önlemlerinden dolayı baska havaalanlarına da inmek zorunda kalan nadir arkadslarımızda vardı hatırladığım kadarıyla...
Bu tarz sorunlarada havayolu şirketleri, eğer biraz çene yorarsanız ve milleti toplarsanız tek bir fikir birliği altında yada bunu yapacak birileri çıkarsa, baskı yoluyla, kesin bir çözüm bulunur ve zararınız bir şekilde telafi edilir...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks