Work and Travel
Sayfa 74 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 2464707172737475767778 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 2.191 ile 2.220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

ahhh ahhhh nerde o eski watçılar şimdiki watçılar öyle mi azizim bizim zamanımızda böylemiydi

abi herşey var forumda genelde yeni mesaj yazılan konulara bakarsanız açılış tarihleri eski ve mesaj sayısı fazla bu yüzden sadece muhabbettine konular açılıyo bi ara sürekli muhabbet üzerine konular döndüğü için millet sıkıldı biraz ara verdi gibi geliyo aama yine hararetli bi konu olsa ben herkesin tetikte oldugunu düşÃ¼nüyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ikinize de katılmamak elde değil

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar Herkese Merhaba bugun benim için büyük gün Üniversite hayatımdaki son derse bugun girmiş bulunmaktayım 4 yıl bitdi artık, haftaya sınavlar var ve 5 mayısda üniversite öğrenimim sona eriyor gülsem mi ağlasam mı, sevinsem mi, üzülsem mi , çok şeyden bi durum yani
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

biraz gec olacak ama okul bittikten sonra anlayacaksin ama yerinde olsam aglardim.
    Peki.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rise'n fall ile ophelia23 naptı acaba???
    aldım vizeyi teşekkür ederimm unutmadığın için
    Konu ophelia23 tarafından (24-04-2010 Saat 12:51 AM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Call of un son oyununu indirdim netten ama fare yok bende, fare almam gerekiyor sanirim.
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Herkese Merhaba bugun benim için büyük gün Üniversite hayatımdaki son derse bugun girmiş bulunmaktayım 4 yıl bitdi artık, haftaya sınavlar var ve 5 mayısda üniversite öğrenimim sona eriyor gülsem mi ağlasam mı, sevinsem mi, üzülsem mi , çok şeyden bi durum yani
    hayırlı uğurlu olsun..

Alıntı ophelia23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldım vizeyi teşekkür ederimm unutmadığın için
    aslında bana göre kötü bi görüşme oldu...zaten uğursuzluklar sabah başladı! 5.30 gibi evden çıktım, ama ben çıkar çıkmaz inanılmaz yağmur başladı,aldırmadım biraz yürüdüm ama olmadı dondum,ıslandım, eve dönüp,üzerimi değiştirdim! yarım saat öyle gitti! neyse midemde gerilmeler başladı zaten böylece...geç kalıcam korkusuyla metrobüs,taksi derken 7 de binanın önündeydim! inanılmaz suratsız bi görevli denk geldi bana! erkek görevliye gelmeyi çok istemiştim hatta dua etmiştim ama olmadı! sıfır moralle başladım kadını görünce ve sıfır moralle bitirdim diyebilirim görüşmeyi! ups kartını uzatana kadar "vizeyi vermicek" dedim içimden hatta, kadın o kadar buz düşünün! mikrofonu yok,sesi gelmiyo yapıştım cama,duyamıyorum! herşeye cevap verdim ama hepsinde bana boşboş ve dikdik baktı sanki yanlış konuşuyomuşum ya da söylediğim eyaleti ilk kez duyuyomuş gibi! ne notum ne bölümüm ne de ingilizcem red alıcak bi öğrencinin şartları gibi. o yüzden aslında korkmadan gittim hiç, ta ki binaya girene kadar... etraftaki heyecanlı ve ing. bilmeyen insanları gördükçe ve onların paniğini, insan ister istemz bi gerilmeye başlıyor! vizeyi alsam da pek mutlu çıkamadım içerden, kendime bu kadar heyecanlandığım için çok kızdım,kadın resmen negatif enerjisiyle beni bitirdi, ing.yi unuttum diyebilirim...
    ama lütfen kimse endişelenmesin, herkes bunu yaşıcak diye bişi yok...
    o benim şansımdı, ve dilerim kimse o durumda kalmaz görüşmesinde...
    gözün aydın...

Alıntı azuhazu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Call of un son oyununu indirdim netten ama fare yok bende, fare almam gerekiyor sanirim.
    nası faren yok ya??

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

bilgisayarda fare yok, mouse yok. faresiz kullaniyordum bilgisayari simdiye kadar.
    Peki.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

faresiz pc kullanmak süpersin...ne diyim...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Arkadaşlar, anlık iletişim başlığı amacından sapmaya başlıyor yavaş yavaş.. Buraya hikayelerinizi..vize görüşmelerinizi yazmayınız.. herşey burada toplanırsa yeni gelecek arkadaşların konulara hakim olmaları zorlaşır.. Başlığı kapatabiliriz...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faresiz pc kullanmak süpersin...ne diyim...
    dizustu bilgisayar. o yuzden fare kullanmadim simdiye kadar.
    Peki.

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

selam arkadaşlar 4 gündür nete giremiyorum farketmişsinizdir heralde
    amcaoglum geldi ankaradan onu gezdirmekle meşgulum..
    bensiz tartışmaya mahal verecek söylemlerden falan uzak durun 1-2 sonra geldim mi bol bol tartışırız
    neyse has bakın kendinize(trabzonda böle deniyor)
    görüşmek üzere..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

@cav
    iyi gezmeler hocam

@forum

şu an bir karar aldım nette çok vakit geçiriyorum olumsuz etkiliyor su sıra beni artık haftada bir belli bir saat girecem pazarları olabilir mesela bilmiyorum nese paylaşmak istedim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Benim de işten güçten nete girmeye fırsatım kalmıyor,
    sınav zamanı yine oturum bilgisayar başına

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

herkese günaydın güzel bir cuma sabahında

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Günaydın arkadaşlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun.

Bu arada en son hatırladığım ben Doçent watçıydım galiba apoletlerim geri alınmış yine toplu konu kıyımı yapılmış. İnsan Hakları Mahkemesine başvurcam Fiorex i tazminata bağlıcam

Herkese iyi bayramlar...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

InterExchange, in making this offer on behalf of the respective employer, cannot be held responsible for any changes beyond its control. Job conditions offered by the employer apply to this offer only and may be subject to change without notice.
    IMPORTANT: The signing of the DS-2019 form indicates acceptance of the terms and conditions of this offer. Please note: this offer can be automatically withdrawn if your acceptance is not communicated and the Work Commitment form is not signed and returned to the InterExchange cooperator in your country within 10 days of receipt of this offer.

arkdslar bunun türkcesı lazım yrdm eder mısınız? sozlesmede yazıyor
    Konu sucre tarafından (23-04-2010 Saat 12:24 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IMPORTANT: The signing of the DS-2019 form indicates acceptance of the terms and conditions of this offer. Please note: this offer can be automatically withdrawn if your acceptance is not communicated and the Work Commitment form is not signed and returned to the InterExchange cooperator in your country within 10 days of receipt of this offer.

DS-2019 formunun imzalaman şart ve bu teklifin koşullarını kabul ettiğini gösterir bide bunu aldıktan 10 gün içinde imzalamassan otomatik olarak iptal olacakmıs.

anca bu kadar çevirebildim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aynen benim de oyle beysinCDA.... cok tuhaf dusunceler icerisindeym
    Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozlemmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen benim de oyle beysinCDA.... cok tuhaf dusunceler icerisindeym
    Şaka maka 4 yıl bitdi yaa...off off hiç bişe bulamadığım için kendimi ABD nin sıcak kolları arasına bırakıyorum 1 yıl gitcem gelcem sonra bakalım ne olcak. Ama cidden acayip bi hal ama hala farkında değilim üniversite bitirdiğimin şaka gibi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Şaka maka 4 yıl bitdi yaa...off off hiç bişe bulamadığım için kendimi ABD nin sıcak kolları arasına bırakıyorum 1 yıl gitcem gelcem sonra bakalım ne olcak. Ama cidden acayip bi hal ama hala farkında değilim üniversite bitirdiğimin şaka gibi
    öğrenci indiriminden yararlanamamak çok pis koyuyo onun dışında, okulun bi bağlayıcılığı kalmıyo herhangi bi gün için plan yaparken. bi daha sınav stresi çekmiyosun
    helecan küpü

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

zaten sadece sinavdan kurtuluyorm diye seviniyorsn. yoksa digerleri ozleniyor ya
    Her ne yaşıyorsan,seni öldürmediği müddetçe, güçlü kılar.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

eğer üni yıllarında yaşadığın olaylar hafızanda izler bıraktıysa 70 yaşınada gelsen o günler özlenir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

InterExchange, in making this offer on behalf of the respective employer, cannot be held responsible for any changes beyond its control. Job conditions offered by the employer apply to this offer only and may be subject to change without notice.

İşin özü; sponsor firman iş verenin belirttiği şartlarda değişiklik yaptığı taktirde kendilerinin sorumluluklarında olmadığını söylüyor. DS2019'u imzaladıktan sonra da sen bunu kabul etmiş sayılacaksın.
    2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
    2010 Work and Travel (Lake George, New York)
    2011 Internship (Germany)
    2012 Internship (???Bratislava)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşin özü; sponsor firman iş verenin belirttiği şartlarda değişiklik yaptığı taktirde kendilerinin sorumluluklarında olmadığını söylüyor. DS2019'u imzaladıktan sonra da sen bunu kabul etmiş sayılacaksın.
    ben hıc bır yere ımza atmadım ozaman ıptal mı ..bı de 10 gun ıcınde bıseyler dıyo basvurun mu dıyo
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben hıc bır yere ımza atmadım ozaman ıptal mı ..bı de 10 gun ıcınde bıseyler dıyo basvurun mu dıyo
    O senin şirketinin yapması gereken şeylerle ilgili heralde.. Sponsor firmaya o imzaladığın belgeyi yollaması veya bildirmesi falan lazım sanırım..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

O senin şirketinin yapması gereken şeylerle ilgili heralde.. Sponsor firmaya o imzaladığın belgeyi yollaması veya bildirmesi falan lazım sanırım..
    ayhn sen ne kadar kazanmısıtın gecen sene toplam elıne gecen para 3 ayda ?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

gecen eurovision sarkilarina bakiyim dedim bu yunanlilar calmis gene bizim kemencemizi adamlar kendi calgisi diye gosterecekler.dolma ve baklavadan sonra sira kemencedeymis demekki.suc bizde ama almazsan patentini alirlar adamin elinden...
    SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
    http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ayhn sen ne kadar kazanmısıtın gecen sene toplam elıne gecen para 3 ayda ?
    3000 Amerikan Doları

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

3000 Amerikan Doları
    nyaptın pekı hepsını yedın mı ..bu karın mı malıyetın dusulmus halımı? cok az geldı bana

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)