Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Expedia'nın müşteri hizmetleri servisi ile telefondan birebir görüşme yapmanı öneriririm. Skype üzerinden bedava konuşabilirsin. İşlemlerin daha hızlı çözülür.
Fiorex ben Ankaradayım. Buna rağmen normal telefondan aradım Expediayı dün. Adamlarla anlaşamıyorum. Karşıma Çinli bir kadın çıktı. Bana diyor ki "authorization charges usually fall off". Acaba usually ne demek biliyor mu? Bilgisiz ve cahiller. İnşallah şu authorization chargeımı biran evvel geri alırım da ondan sonra expedia ile bir daha nah bir iş yaparım. En iyisi 300 500 bakmayacan gidip havayolundan alacan biletini. Bu batılılar son on yılda kafayı üşÃ¼ttü. Bir volkan kül püskürtüyor. Bunlar birşey olacağı olmadığı halde çok daha büyük maddi manevi zararlara neden olabilecek bir hava sahası kapatma işini sanki çekirdek çitliyormuş gibi yapıyorlar. İşlerin bu kadar online olduğu bir dönemde hava sahası kapatma kararı böyle dalga geçer gibi alınmaz.

Şimdi ben ne yapayım siz bana onu söyleyin. Boşverin expediadaki zavallıları. Birkaç gün sonra bu charge fall off edecek mi yoksa bankaya fraud başvurusu mu yapayım?