Work and Travel
Toplam 333 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Expedia.com Uzerinden Ucak Bileti Alma (Resimli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yok mu bir bilgisi olan? cam kenarınıda geçtim yanyana biletleri nasıl alacağız? yoksa yine diğer biletler gibi check in demi yanyana alacaz numaraları?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ozaman Expedia'dan seçim yapmayacaksın pencere ya da koridor olarak, 2 nizde biletinizi alacaksınız uçaktan 2 gün önce check in yaparsanız yanyana oturma şansınız var.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman Expedia'dan seçim yapmayacaksın pencere ya da koridor olarak, 2 nizde biletinizi alacaksınız uçaktan 2 gün önce check in yaparsanız yanyana oturma şansınız var.
    teşekkürler, öyle yapayım o zaman

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya bende birsey sorucamda.Kendi ve arkadaşımın biletini expediadan aldım british airways le şimdi ne yapmam gerekiyor.2 tane mail yollamıs expedia işte bilet no itenery no falan yazıo onlarla british in sitesine girdim kontrol ettim benimde arkadasımında gozukuo ismi yer seçimine giriyorum 15-30 dolar bi fiyat var ne bu anlamadım.

Bide ben ne yapıcam şimdi bana gonderdiği bu mail in cıktısını alıp mı gidicem havaalanına onlamı binicem ucaga yoksa başka bişey falan gondericekler mi daha önce expediayla gitmiş arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı sorularvar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Expedia.com dan 2 gün önce bir seyahat satın almak istedim. Kredi kartı bilgisini girdikten sonra işlemi yapmaya çalıştı ama işlem yapılamıyor şeklinde bir yanıt verdi. Buna rağmen kredi kartıma expedia dan authorization charge olduğunu öğrendiğim 600 dolar civarı bir yükleme yapıldı. Expedia bu charge ın fall-off edeceğini yani geri alınacağını söyledi. Ertesi gün bir kere daha aynı işlemi denedim. Yine başaramadı ve üstelik bir kere daha 600 dolarlık authorization charge yapıldı. Expedia her ne kadar 3-5 çalışma günü içinde bu chargeların geri alınacağını söylese de ben her ihtimale karşı uçak rezervasyonunu teyit için THYyi aradım. İşin garibi THY adıma bir rezervasyon yapıldığını ama bu rezervasyonun biletlenip biletlenmediğini göremediklerin söyledi. Bazı durumlarda rezervasyon gözükse de biletleme olmuyor ve birkaç gün sonra rezervasyon düşüyor dedi. Biletlenip biletlenmediğini görememeleri biraz garip geldi bana.

Bu konularda tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar varsa şimdi ne olacağı konusunda beni aydınlatabilirler mi?
    Bunun en iyi yanıtını ve ne yapman gerektiğini Expedia daki ilgili kişiler verebilir. Bence ara direkt olarak.

Alıntı kobetsu_kaizen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende birsey sorucamda.Kendi ve arkadaşımın biletini expediadan aldım british airways le şimdi ne yapmam gerekiyor.2 tane mail yollamıs expedia işte bilet no itenery no falan yazıo onlarla british in sitesine girdim kontrol ettim benimde arkadasımında gozukuo ismi yer seçimine giriyorum 15-30 dolar bi fiyat var ne bu anlamadım.

Bide ben ne yapıcam şimdi bana gonderdiği bu mail in cıktısını alıp mı gidicem havaalanına onlamı binicem ucaga yoksa başka bişey falan gondericekler mi daha önce expediayla gitmiş arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
    Gönderiği mailde PNR (Rezervasyon) Numaran ile ilgili havayolunun sitesinde ismini görebiliyorsan herşey tamam demektir, 2 gün önce check in yapabilirsin!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı marty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, öyle yapayım o zaman
    Havaalanına gittiğinizde, check-in'e beraber gidin ve yanyana oturmak istediğinizi belirtin. 2 gün öncesinden gitmenize pek gerek yok

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)