yok mu bir bilgisi olan? cam kenarınıda geçtim yanyana biletleri nasıl alacağız? yoksa yine diğer biletler gibi check in demi yanyana alacaz numaraları?
yok mu bir bilgisi olan? cam kenarınıda geçtim yanyana biletleri nasıl alacağız? yoksa yine diğer biletler gibi check in demi yanyana alacaz numaraları?
Ozaman Expedia'dan seçim yapmayacaksın pencere ya da koridor olarak, 2 nizde biletinizi alacaksınız uçaktan 2 gün önce check in yaparsanız yanyana oturma şansınız var.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ya bende birsey sorucamda.Kendi ve arkadaşımın biletini expediadan aldım british airways le şimdi ne yapmam gerekiyor.2 tane mail yollamıs expedia işte bilet no itenery no falan yazıo onlarla british in sitesine girdim kontrol ettim benimde arkadasımında gozukuo ismi yer seçimine giriyorum 15-30 dolar bi fiyat var ne bu anlamadım.
Bide ben ne yapıcam şimdi bana gonderdiği bu mail in cıktısını alıp mı gidicem havaalanına onlamı binicem ucaga yoksa başka bişey falan gondericekler mi daha önce expediayla gitmiş arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
Bunun en iyi yanıtını ve ne yapman gerektiğini Expedia daki ilgili kişiler verebilir. Bence ara direkt olarak.
Gönderiği mailde PNR (Rezervasyon) Numaran ile ilgili havayolunun sitesinde ismini görebiliyorsan herşey tamam demektir, 2 gün önce check in yapabilirsin!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks