bu millet bi ilginç.. hayrına yapıyosa vardır bi numarası deyip dünya kadar para bayılırlar webdesign officelereperşembe günü vizeyi alalım hayırlısıyla senle cedardaki ride host geleceğimiz hakkında oturup dertleşesim var el edebi (:
bu millet bi ilginç.. hayrına yapıyosa vardır bi numarası deyip dünya kadar para bayılırlar webdesign officelereperşembe günü vizeyi alalım hayırlısıyla senle cedardaki ride host geleceğimiz hakkında oturup dertleşesim var el edebi (:
bu sorunun cevaplanması yeni gelecekler için onemli olacaktır.'acaba sandusky nin sartlarına gore,hangi sekılde turkıyeden para transferi uygundur?
45 dolar cokmus yaburdan dolar hesabı actırsak ordan ceksek ,oyle bi olay var mı? el-edebi
eğer alışveriş yapacaksan para çekmek yerine türkiye'deki banka kartını kullan orada büyük mağazalarda ve internet alışverişlerinde geçerliliği var...
para çekmek banka aracılık masrafı+ atm kullanım bedeli demektir... cedar point atm'leri tüm bankalardan 2.5 dolar atm kullanım bedelini sizden alır
sandusky'deki bankaların herhangi birinden bir hesap açtırırsın, hatta durumu cedar point'e bildiridip doğrudan paycheck'ini oraya yatırırlar istersen(senin seçimindir yapmayabilirsin). sandusky bankaları debit kart verirler sana o kartla her yerden alışverişini yaparsın tek kuruş da aracı parası ödemezsin...türkiye'deki hesaplarının kartları uluslararası kullanım bedeli alır bir de o ara dolar tl karşısında değer kazanırsa zarara girersin...
sadece nakit para çekiminde aracı parası ödersin onu da kendi bankann bankamatiğinden yaparsan sorun yok
el edebi mesala burdan citibank tan dolar hesabı actırdık,burdan yatırıp ordan uluslararsı kullanım bedelı olmadan kullanbilrmiyz?
ohio'da citibank olmadığından dolayı mümkün değildir...üstelik amerika'daki citibank battı türkiye ile ilişiği kalmadı sayılır büyük ihtimal bedel ödersin...
alışveriş yapmak istiyorsan ve sipariş usülü türkiye'den para yatırılacaksa türk bankalarının kartlarını kullan...ben kullandım hiç de sorun olmadı sadece kullanım bedeli ödedim biraz...
Cedar Point yine durulduyüz kadar Türk olacağız orada, saydığım 15'i geçmedi turkiswat'da
az rakam degıl 100sendika bile kurulur
![]()
cedar yolcuları herkes yavas yavas ucuslarının saatlerini hangi havaalanına kacta ineceigini yazsa iyi olur ,birlikte gitmek adına yardımcı olur.
ornegın,13 haziranda aksam 7 de clevelnad hopkins te olacak varmı?
yau bilet fiyatları uçtu araştıran varsa en iyi ulaşım seçeneği hangisi direk uçakla clevand mı yoksa chicago ordan da amtrak falan mı iyi? bileti almayan varsa daha haberleşelim ortak alalım 3 kişi varız biz =)
"what happens in miami stays in miami too.."
730 dolar british ile ny ka ordanda 140 dolar ile clevelanda gidebilirsin.
14 haziran diyecektım yanlıs yazmısım.ben daha almadım da arkadsım aldı.gidiş chicago thy nonstop -cleveland aktarma,donus new york thy non stop.840 euro.14 haziran aksam 7 de cleveland da olacak.ben daha alamadım.ama bende 13 yada 14 dusunuyorum,
Cheap Flights, Hotels, Airline Tickets, Cheap Tickets, Travel Deals - KAYAK - Compare Hundreds of Travel Sites At Once dan bakın american airlines fiyatları uygun gibi thy uçmuş resmen =)
"what happens in miami stays in miami too.."
ben 13 haziranda 21:45 civarı cleveland hopkinste olucam inş.![]()
evet thy ile gidiyorum.
el_edebinin tavsiyeleri sonucu önce new york'a ordanda clevelanda geçicem![]()
720 euroya aldım bileti sen?
Ya 20 mayısta giden yokmu bea. tek kaldım.. :S![]()
tamam oraya ben bi gidiyim, hepinizi karşılarım..![]()
Şu anda 37 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 37 misafir)
Bookmarks