Work and Travel
Sayfa 73 Toplam 79 Sayfadan BirinciBirinci ... 2363697071727374757677 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2345 adet sonuctan sayfa basi 2.161 ile 2.190 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Anlık İletişim Başlığı (KAPALI)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mustafa61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar üşendim biliyorum sıtede her yerde yazıyor ama sımdı oturup detaylı ıncelemek istemiyorum bilen birinden sadece evet ya da hayır cevabını beklıyorum.londra aktarmalı amerıcan airlines ile gidersem londra için vize gerekiyor mu transit falan farketmez sonucta o da vize yoksa hiç bir farki yok mu ıtalyadan gıtmekle sadece evet ya da hayır cevabı beklıyorum sagolun...
    Gerekmiyor.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Bellagio Crater Lake ile ilgili aldığım en güzel haber taharet musluğunun var olması bunun varlığı internettende önemli

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

rise'n fall ile ophelia23 naptı acaba???

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaba görüşmeye yetişebildi mi inş. yetişmiştir
    yetisti ve aldi vizeyi.. hayirli olsun ona tekrardan..

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Bellagio Crater Lake ile ilgili aldığım en güzel haber taharet musluğunun var olması bunun varlığı internettende önemli
    Bence de ... internetsiz yapabilirsin ama taharetsiz asla

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Tamam varım Bu sene şampiyon Bursaspor hodri meydan
    ok hocam girdik o zaman iddaya hadi hayırlısı

bu arada selam millet fazla giremiyorum son dönemlerde nasılsınız ?

rise'n fall un başına geleni şimdi gördüm umarım almıştır vizeyi !

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

selam millet!
    bugün hayatımda asla unutmicağım günlerden bitanesiydi.
    herşey dün gece arkadaşımla evde otururken başladı.vizeden,neler sorulacağından,tren bilet saatlerimden konuşurken birden konu gerekli belgelere geldi veeee o transkripti almadığımın aklıma geldiği anki önce beynimde çakan şimşekler sonra ne yapacağımı şaşırmalar falan! offff kabus gibiydi! gece resmen geçmedi bana! saat gecenin 11i şirkete de ulaşamıyorum tamam yaa bitti daha da bu vizeye giremem ben dedim.gece boyunca sadece 3 saat uyudum onda da yine bu olayları gördüm rüyamda ama yine de bir umut sabahın 8inde okulun öğrenci işlerinin kapısına dayandım önce olmaz dediler biz imzalayamayız imza yetkisi olan kişi de 9:30da falan gelir.benim tren 9:00da :S:S
    sonra birden araya ilahi bi güç girdi ve o yetkili kişiler erken geldi :S tabi ben yüzümde küçük emrah görüntüsüyle durumu açıklayınca sağolsunlar hemen hallettiler ve ben uça uça taksiye atlayıp gara gittim ve son anda treni yakaladım sonrasında da normal seyrinde gitti zaten herşey.konsolosluğa gittim vizemi aldım geldim.o vize görüşmesini falan anlatmama gerek yok zaten herkesin anlattığı şeyler bana yine iş fuarında olduğu gibi sadece 3 soru sordular:S:S ama yine de aldım ya yeter

demek ki neymiş! : bütün belgelerimizi ertelemeden hazırlayıp bi kenara koyucakmışız ki başımıza bela alıp da stresten ölmeyelim! ama adrenalin tutkunlarına tavsiye ederim full adrenalin doluydu film gibiydi
    saygılar...
    mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

heycanlı bi gün yaşamışssın vizen hayırlı olsun

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

@rise'nfall

hayırlı olsun daha gitmeden anılara başladın

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

@rise'nfall

hayırlı olsun valla bizde çok merak ettik ya çok sevindim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

teşekkürler
    @sincili
    giderken de pasaportu ya da ds yi falan unutuyormuşum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

@rise'nfall

hayırlı olsun valla bizde çok merak ettik ya çok sevindim
    sağolasın

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler
    @sincili
    giderken de pasaportu ya da ds yi falan unutuyormuşum
    artık senin bişi unutacagını sanmıyorum

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

çok fena yorgunum ben ya foruma girmemle cıkmam bir olacak neredeyse ama gözlerim kapanıyoo kendiniize dikkat edin görüşmek üzere ...

iyi geceler...!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

herkeze ii aksamlar rise tebrikler. bizimde arkadas dun 2.5 ortalamayla vize reddi aldı sebebide isim benzerlıgınden solayı..aynı adı tasıyan baska bı eleman suc ıslemıs cocuga nolucak bılmıorm... 10 gun sonra yakın bı arkadasım gıdıcek 1.97 ortalamasıyla ama problem su ki ;

dokuz eylul üniversitesnde 1.8 barajını tutturamayan ogrencıler donem duserler ve bı oncekı sınıftakı derslerını tekrar alıp yukselterek 1.8 i tutturmaya calsırlar diger unıversitelerdede bolemıdır bılmıorm..

arkadasımda 1. sınıfın sonunda tutturamadı 1.8 i ve 2.sınıfa gecemedi.. dolayısı ile 1.sınıfın 1. dnemınden 4 tane ders aldı onları basarı ıle verdı ve donem ortalaması 2.6 genel okul ortalaması 1.97 oldu .

problem su kı arkadasımızın 1.1 de 2.6 ortalama gözükürken 1.2 sinde 1.5 ortalaması war.2. sınıfa gecmemıs gıb gozukuyor.
    kill them all-spartacus

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sayfada problem oldu devamını yazıorm..
    kill them all-spartacus

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

2. sınıfa gecmemıs gıbı gözüktügü için 1.dönemden 2. doneme ınanılmaz bır basarı dusuklugu goruntusu çiziyor ve resmen 3 kısı beraber gittigimz şirket çocuga senı vizeye gönderemem red yersın dediler.ki baya ii bi şirketti...

önce cocuga ortalamanı 2 ye yukselt gönderelım dıyorsun..çocuk kasıyor butun hayallerını beklentılerını kuruyor hırs yapıyor ve ortalamasını 2 ye cıkartıyor.sen transkrpte bakıp yollamam dıorsun..

parasını ıade ettıler sonrada ben ıkna ettım baska bı sırkete basvurmasını dıger bır sırket kabul ettı bakalım sonuc ne olucak..
    kill them all-spartacus

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Vİp3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. sınıfa gecmemıs gıbı gözüktügü için 1.dönemden 2. doneme ınanılmaz bır basarı dusuklugu goruntusu çiziyor ve resmen 3 kısı beraber gittigimz şirket çocuga senı vizeye gönderemem red yersın dediler.ki baya ii bi şirketti...

önce cocuga ortalamanı 2 ye yukselt gönderelım dıyorsun..çocuk kasıyor butun hayallerını beklentılerını kuruyor hırs yapıyor ve ortalamasını 2 ye cıkartıyor.sen transkrpte bakıp yollamam dıorsun..

parasını ıade ettıler sonrada ben ıkna ettım baska bı sırkete basvurmasını dıger bır sırket kabul ettı bakalım sonuc ne olucak..
    bizim universitede ayni sekilde. ortalama 1.75 olmadan bir ust sinifa gecemiyosun. hatta 1. donem ortalaman 1.75 in altinda olursa ikinci donem bir alt sinifa dusuyorsun. ki benim okulum bu yuzden bilmem kac sene uzadi. sirketinizin arkadasina vize reddi alirsin diyip vizeye gondermemesi cok sacma olmus. okulu izayip not ortalamasi 2nin altinda oldugu halde vize alan dunya kadar insan var, goruyoruz orneklerde
    umarim arkadasin alir vizeyi.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam millet!
    bugün hayatımda asla unutmicağım günlerden bitanesiydi.
    herşey dün gece arkadaşımla evde otururken başladı.vizeden,neler sorulacağından,tren bilet saatlerimden konuşurken birden konu gerekli belgelere geldi veeee o transkripti almadığımın aklıma geldiği anki önce beynimde çakan şimşekler sonra ne yapacağımı şaşırmalar falan! offff kabus gibiydi! gece resmen geçmedi bana! saat gecenin 11i şirkete de ulaşamıyorum tamam yaa bitti daha da bu vizeye giremem ben dedim.gece boyunca sadece 3 saat uyudum onda da yine bu olayları gördüm rüyamda ama yine de bir umut sabahın 8inde okulun öğrenci işlerinin kapısına dayandım önce olmaz dediler biz imzalayamayız imza yetkisi olan kişi de 9:30da falan gelir.benim tren 9:00da :S:S
    sonra birden araya ilahi bi güç girdi ve o yetkili kişiler erken geldi :S tabi ben yüzümde küçük emrah görüntüsüyle durumu açıklayınca sağolsunlar hemen hallettiler ve ben uça uça taksiye atlayıp gara gittim ve son anda treni yakaladım sonrasında da normal seyrinde gitti zaten herşey.konsolosluğa gittim vizemi aldım geldim.o vize görüşmesini falan anlatmama gerek yok zaten herkesin anlattığı şeyler bana yine iş fuarında olduğu gibi sadece 3 soru sordular:S:S ama yine de aldım ya yeter

demek ki neymiş! : bütün belgelerimizi ertelemeden hazırlayıp bi kenara koyucakmışız ki başımıza bela alıp da stresten ölmeyelim! ama adrenalin tutkunlarına tavsiye ederim full adrenalin doluydu film gibiydi
    saygılar...
    hayırlı olsun rise'nfall ... ben de transkrıptı son gune bırakmıstım cunku sınavlarımız acıklanmamıstı..alttan 2 ders gozukuyodu halbukı acıklnmadıgı ıcın transkrıptte gecmedı yazıyodu..o sekıl gıttım ve aldım vızeyı ...
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bilet lazım artıkk bileeet

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Millet not ortalamam 2.28 2.sınıfım hocalarımla konustum vize görüşmesi için hepsi referans mektubu yazabileceklerini söyledi ama şirketim buna gerek olmadığını söyledi sizce almalımıyım?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Millet not ortalamam 2.28 2.sınıfım hocalarımla konustum vize görüşmesi için hepsi referans mektubu yazabileceklerini söyledi ama şirketim buna gerek olmadığını söyledi sizce almalımıyım?
    al bence faydası olur..bence en cok ta uzerınıze kayıtlı maddı seyler tabu falan al ..turkıyede kalman gerektıgı amerıkada kalmaya karar verırsen nelerınden vazgecmen gerektıgını gosterırsen alabılırsın ..maas bodrosu..gerısı yalan ınglzce azmıs falan...
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

gerek yok bence

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

gerek yok ortalaman iyi zaten belgeler çok da etkili olmuyor ben orda bi ton belgeyle gelip alamayanı da gördüm

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Selamlar herkese..
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkdslar New yorkta kımse calısmadı mı gecen senelerde ya da bunla ılgılı konu acılmıs mı? yol gösterırsenız sevınırım...arama butonundan bulamıyorum

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

selam TurkishWAT

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Herkese Selam
    ""Let the game begin""

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

forum yine durgun....bu sene gitcekler pek meraklı değil araştırmaya herhalde...ya da soru sormuyorlar..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forum yine durgun....bu sene gitcekler pek meraklı değil araştırmaya herhalde...ya da soru sormuyorlar..
    biz çok erken başladık araştırmya ondan heralde her konu üzerine tartıştık taharetin musluğu konusunu bile gitmeden gitmiş gibi oldum artık heycanı kalmadı bu işin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 66 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 66 misafir)