2008 de yaşanan bi olay...sence düzelmemiş midir ???![]()
2008 de yaşanan bi olay...sence düzelmemiş midir ???![]()
arkadaslar sorun yok cok iyi sekilde kalkindilar zaten tum italya seri a maclarinda da reklamlarini gorebilirsiniz.ornek olarak ben gecen sene roma aktarmali alitalia ile ucmustum ufak ucaklar ama isinizi gorur sikinti olmaz
Bnm de Roma akratmalı olacak.. Mustafa peki dönüşte bilette bi esneklik yapıyolar mı?? yani biz 25 Eylül dedik ama 3 gün önce veya 3 gün sonra da dönebiliriz, bilginiz var mı bu konuda? uçaklar küçükmiş hakkaten ben de öyle duydum, bir de tek bavul hakkımız varmış 2.için 50 dolardan bahsediyolar
ben giderken istanbul-roma-boston gittim donusumu jfk-istanbul yaptim boyle daha ucuza bulmustuk tam olarak fiyatini hatirlamiyorum simdi .ben degistirmemistim ucus tarihlerini ama flexible degildi heralde oyle hatirliyorum ekstra odeniyor diye biliyorum bagaj konusuna gelince ise tek bagajdi gecen sene ama diyorduki mayis 15 den once alanlar 2 bavul getirebilecek sonra alanlar 1 bavul getirebilecek oyle bi durum vardi belki bu senede oyle birsey olabilir ama bilmiyorum bu sene benimki farkli olacak londra aktarmali olacak american airlines insallah...
Anladım ,çok teşekkürler... hayırlı olur umarım hepimize..
Bende bunlardan alacağım sanki...
ben de roma aktarmalı alitalia ile gidiyorum. bu haber 2008de çıktıysa ve hala ayaktaysa sorun yoktur heraldeayrıca 2. bavul ücreti ve tarih değişikliği yapabilmekle ilgili kesin bir bilgisi olan yok mu??
Alitalia yi arayip butun sorulari sorsun bir kisi ya da mail atin.
Peki.
Alitalia ile uçmak ayrıcalıktır efenim..Roma yı görücez havadan da olsa fena mı
![]()
Alitalia nın bilet fiyatları gerçekten uygun (650euro ya aldım) bnm gezmediğim acenta kalmadı 730 dan aşağı bulamamıştım ,geç kaldım bilet almakta..Bi acente de çalışan arkadaşımda iyi şeyler söyledi bu firma hakkında, ben de aldım hemen biletibu tarihten sonra bu fiyatlarda bulmak zor...
Genç tur dan aldık bileti , dönüş biletini değiştirme opsiyonu var dediler. 1 defalıkmış sanırım..1 bagaj hakkımız var ..
Konu politeboy tarafından (22-04-2010 Saat 10:19 AM ) değiştirilmiştir.
Evet flex ve Chicagoya 719 EUR fiyat aldım, daha ucuzu yok maalesef, telefon ettim görüşeceğiz ödemeyi falan.
Evet konuştuk, 14 Haziran gidiş, 16 Eylül dönüş için 711 EUR fiyat aldım rezervasyon yaptırdım. Dönüş tarihini esnetme hakkım var. Alitalia ile Rome aktarmalı, 2. bavul için 50 dolar istiyorlar.
İst-Boston
Miami-İst
610€ Alitalia ile Roma aktarmalı!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bu Chicago ne sapa yer![]()
Hocam THY ile git, 2.bagaja bişi almıyolar 2.000 TL![]()
![]()
![]()
Thy ile 730 a buldum aslında ama alitalia çıkınca vazgeçtim ,yoksa alırdım![]()
Arkadaşlar benim niyeti bozasım var yahu, dönüşÃ¼ New Yorktan mı yapsam acaba diyorum fakat Wisconsinden New Yorka kadar süregelecek zaman dilimi içersinde acaba otellere çok para yedirir miyim diye bir düşÃ¼ncem var.
Konaklamak bu denli pahalı mıdır siz ne dersiniz?
620 euro'ya gidiş dönüş Ny aldım.
bu haber geçmişte kaldı artık alitalia ile ilgili şikayetler yok denecek kadar azalmış konu tarihine bakıp düşÃ¼nelim arkadaşlar
580 euro gıdıs donus alıtalıa uygun mu aalayım mı?roma aktarmalı ama
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
He ya ben NY dönecem abi, Statue of Liberty görmeden dönmek ineklik olurdu kendimce![]()
Photoshopta uzatırız çekindiğimiz resmimde eşe dosta yuttururuz napalım![]()
Fotolarda yine güzel gözüküyor da çıplak gözle görünce..![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks