selam millet!
bugün hayatımda asla unutmicağım günlerden bitanesiydi.
herşey dün gece arkadaşımla evde otururken başladı.vizeden,neler sorulacağından,tren bilet saatlerimden konuşurken birden konu gerekli belgelere geldi veeee o transkripti almadığımın aklıma geldiği anki önce beynimde çakan şimşekler sonra ne yapacağımı şaşırmalar falan! offff kabus gibiydi! gece resmen geçmedi bana! saat gecenin 11i şirkete de ulaşamıyorum tamam yaa bitti daha da bu vizeye giremem ben dedim.gece boyunca sadece 3 saat uyudum onda da yine bu olayları gördüm rüyamda ama yine de bir umut sabahın 8inde okulun öğrenci işlerinin kapısına dayandım önce olmaz dediler biz imzalayamayız imza yetkisi olan kişi de 9:30da falan gelir.benim tren 9:00da :S:S
sonra birden araya ilahi bi güç girdi ve o yetkili kişiler erken geldi :S tabi ben yüzümde küçük emrah görüntüsüyle durumu açıklayınca sağolsunlar hemen hallettiler ve ben uça uça taksiye atlayıp gara gittim ve son anda treni yakaladım sonrasında da normal seyrinde gitti zaten herşey.konsolosluğa gittim vizemi aldım geldim.o vize görüşmesini falan anlatmama gerek yok zaten herkesin anlattığı şeyler bana yine iş fuarında olduğu gibi sadece 3 soru sordular:S:S ama yine de aldım ya yeter
demek ki neymiş! : bütün belgelerimizi ertelemeden hazırlayıp bi kenara koyucakmışız ki başımıza bela alıp da stresten ölmeyelim! ama adrenalin tutkunlarına tavsiye ederim full adrenalin doluydu film gibiydi
saygılar...
hayırlı olsun rise'nfall ... ben de transkrıptı son gune bırakmıstım cunku sınavlarımız acıklanmamıstı..alttan 2 ders gozukuyodu halbukı acıklnmadıgı ıcın transkrıptte gecmedı yazıyodu..o sekıl gıttım ve aldım vızeyı ...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bookmarks